IRC-Galleria

PERSIKKAPOSSU

PERSIKKAPOSSU

Vammaava, tunteeton paska

Jatkoa tuolle vitutukselle.Sunnuntai 06.02.2011 19:57

Siis lopulta fin-tv rupes toimimaan ja puoli kahdeksan aikoihin pääsinkin sitten katsomaan vikan osan PotC: tä. Nautin. Oli mahtavaa. Itkin (OIKEESTI JACK VÄLITTI WILLISTÄ.Ò.Ó). Öäh, datasin yli puolen yön, tsiigaillen ton hottiksen kuvia ja kuolaten näppäimistölle, umm.. Oh yes, sitten ku menin ylös ja tarkotus oli mennä nukkumaan rupesin juttelee Jackille! OwO Meinaan mun tulilatvaa. Se on kukka.
Kuitenkin, puhuin ittekseni jotain ihan ihmeellistä ja sit ku menin sänkyyn ja valmistauduin nukkumaan, päässä rupesi soimaan "YO HO, YO HO PIRATES LIFE FOR ME!" (Se kuulosti muuten sairaan hyvältä Jackin laulamana) enkä mä sitten pystynyt nukahtamaan. Olin nukkunu nääs päälle puol päivää edellis yönä. Ja päässä pyöri vaan Jackin kuvia ja joitain pätkiä elokuvasta...:

"I kinda miss him already."
"He was quite charming."
"Nobody moves!"
"..."
"I drop my brains."

..... Ja sit näin jotain random unta. Tai unia. Kolme unta päällekkäin. Tai limittäin. Samaa aikaan. Ajatuksia.

Herätys vähän yli kaheksan. Nukuin ehkä kuutisen tuntia kunnolla. Heräsin aamuyöstä ku Miku veti hirsiä ja se oli jättänyt valot, TV:n ja koneensa päälle. Puol seittemän menin sitten sammuttamaan valot ja TV:n. Hetki meni taas ennen ku nukahdin. Aamulla tallille. Ja nyt kaatomaan Sweeney Toddia!! >w< (Miksei kukaan kertonut että se on musikaali? O.O)
"Oi rakkahin pässipää..." <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.