IRC-Galleria

of course i'm not bored ... ?Maanantai 26.07.2010 01:20

ihmiset varautukaa romaaniin

PALJASTA (AINAKIN MELKEIN) KAIKKI ITSESTÄSI!
Kerro omin sanoin kaikki luonteestasi, ulkonäöstäsi, ystävistäsi ja kaikesta muusta, mitä tässä testissä kysytään! Sinun ei tarvitse kertoa ihan täysin kaikkea, sillä pitäähän ihmisillä jotain yksityisyyttä olla! Eli siis älä huoli - kerrot vain sen, mitä todella voit kertoa ja jätät pahimmat salaisuutesi itsellesi.

MUISTA PERUSTELLA HYVIN KAIKKI VASTAUKSESI !!

M I E L I P I T E I T Ä

Musiikista? Oletko musikaalinen?
kai mä oon. soitan pianoo, vähä kitaraa, ja rakastan musiikkia ihan hirveesti. tai siis kuuntelen sitä melkee kokoaja, jos en ipodist/netist ni joku meil aina istuu pianon ääree tai vetäsee kitaran esille. :) mun lemppari genre on synthpop, ja nää tämmöset iloset ja energiset tai rauhalliset fiilistelybiisit. (8

Taiteesta? Oletko taiteellinen?
oon aina rakastanu piirtämist, maalaamist ja muovailemist. pienen muovailin kaikee muovailuvahast, nyt oon siirtyny savee koska se kestää pidempään siistinä. :D ja piirtämistäki harrastan paljon, piirtelen aina kaikkii vihkoihi ja yleensä jos meen yökylää joillekki kavereille ni piirrän aina jotain mist ne tykkää, semmone 'lahja'.

Kirjallisuudesta? Mitä mieltä olet kirjoittamisesta?
kirjottamisest tykkään välil, nyt on kyl päässy kiinnostus lopahtamaan. kirjoi en myönnä vapaaehtosesti lukevani, vaaan lehtii. C:

Rasismista? Oletko rasisti?
mä en kato onko ihminen ulkonäöltää tai taustaltaa minkälaine. olkoot tummaihonen, aasialainen, latino, ranskalainen, homo-, panseksuaali, britti jne. , luonne vaa ratkasee. (: ehkä toho vaikuttaa se, et oon itekki puoliks ulkomaalanen, ja oon mäki kokenu muutaman kerran milt rasismi tuntuu.

Rakkaudesta? Uskotko raukkauteen ensisilmäyksellä?
ah rakkaus. ♥ mä oon varmaa rakastunu rakkauteen, koska must on ihanaa ku on aina se joku siin vieres, pitämäs seuraa, rauhottamas, riemastuttamas tai vaan on. uskon vaan ihastumiseen ensisilmäyksellä, rakastumiseen tarvitaan sitte paljon muutaki. :---)

Seurustelemisesta? Seurusteletko?
jep, seurusteleminen on aina ihanaa ja mukavaa aikaa, olkoot lyhytki suhde, mut niinsanottuna hauskaa oli niin kauan kuin sitä kesti. :D eli oon saanu vähä makua seurustelusta, mut oottelen silti semmost vakavaa suhdet. : )

S I N Ä I T S E

Oma mielipiteesi ulkonäöstäsi?
mun oma mielipide itestäni vaihtelee varmaan kokoaja. välil just heränneenä tunnen itteni nätiks, joskus taas harmittaa pelkkä peiliin kattomine. sitku oon saanu ulkonäköö kohennettuu ni tietenki oma peilikuva miellyttää. c: yleisesti sanottuna oon iha perus tyytyväine itteeni, kunha muistan aina ettiä ja korostaa niitä mun parhaita ja kauneimpia puolia.

Luonteesi omin sanoin?
mielestäni oon puhelias, aktiivinen, ystävälline sekä täysin seko ja arvaamaton. :DD yritän olla kuitenki puolituttujen ja tuntemattomien seuras vähä hillitympi. kotona oonki sitte iha täystuho, ihmettelen itekki mite mun vanhemmat on kestäny mua kaikki nää vuodet, joita sit tulee vielki kerääntymää. :"D

Oletko oma itsesi aina? Onko sinulla "kuori" jonka taakse piiloudut?
yritän mahollisimman usein olla oma itteni, ku en mä voi ikuisuutta piilotella mun todellisii piirteitäni. jos jollekki ei kelpaa, ni se ei oo mun ongelma.

Millainen olet tuntemattomille ihmisille? Oletko röyhkeä?
röyhkee vaa jos ne on röyhkeit mulle. muute ei ookkaa tarvetta tommosee. :D ihan mukava ja friendly olen (yritän olla).

Y S T Ä V Ä T

Millaisia ystäväsi/kaverisi ovat?
suurin osa mun ystävistä on semmosii, joil on edes yks samanlaine piirre tai kiinnostus ku mulki on. (esim. samanlaine sekopäisyys, taekwondo tai piirtäminen harrastuksen tai köhköhrakkausemopoikiinkröhöm.) niin on aina helpompaa puhuu tai tehdä asioit yhes. :))

Mitä et siedä ystävissäsi/kavereissasi?
ensinnäki, jos joku on mulle kateelline tai töykee ja syrjivä, sellast mä en pysty hyväksymään. samaten jos on kaksnaamanen. mun on pystyttävä luottaa mun ystävii. onneks oon löytäny sellasii, jotka ei oo tonlaisii. (:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.