IRC-Galleria

Pitkästä aikaa...Torstai 28.09.2006 01:16

Kauhea miten päivät on menneet eteenpäin; en ole viikkoon kirjoittanut tänne mitään. Nyt mennään jo kolmatta viikkoa eteenpäin opiskelussa ja tämä nimenomainen viikko on myös samalla Asian week. Kaikenlaista tapahtumaa on aiheeseen liittyen ja tänään oli taster session, jossa maisteltiin ruokia eri puolilta kyseistä maanosaa. Huomenna on sitten dicipline day, jolloin on tarkoitus pukeutua mahdollisimman muodollisesti ja käyttäytyä kauniisti kuten aasialaiseen kulttuuriin kuuluu. Ah, odotan innolla ensi vuotta jolloin on meidän viikkomme vuoro. (pohjois-Euroopalla oli viime vuonna ja kulttuuriviikot ovat aina joka toinen vuosi)

Hmmm.. Onkohan minulla jotain kerrottavaa viime viikosta... Andrealla oli syntymäpäivä ja olimme keilaamassa sen kunniaksi sekä syömässä. Historiassa aloitettiin projekti, suullinen presentation aiheena minun ryhmälläni on propaganda ensimmäisessä maailman sodassa. World culturesin projekti etenee hyvällä tahdilla ja englannissa päästiin viimein runoanalyysin loppuun ja siirryttiin lukemaan Arthur Millerin näytelmää, Death of salesman.

Viime viikolla oli ensimmäisen kerran pieni koti-ikävän pistos, tosin sekin vain yhtenä päivänä. Yleisesti täällä tapahtuu koko ajan niin paljon, ettei kotia ehdi edes hirveästi ajatella. Meininki on mukaansa tempaavaa eikä varsinaisia syita ole, miksi kauheata kaipuuta pitäisi edes tuntea. Luultavasti se tulee sitten lähempänä joulua tai silloin kun rupeaa enemmän stressaamaan aineista jne. Tällä hetkellä kaikki menee hyvin ja toivattavasti menee jatkossakin.

Ai niin, olinhan minä vaeltamassa myös viikonloppuna hiking-ryhmän kanssa, johon ilmottauduin. Partio-ihmiset näkevät myös piakkoin ja palvelut (minulla on art with children) sekä aesthetic activity (luultavasti creative writing) alkavat ihmisillä myös tällä viikolla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.