IRC-Galleria

Long weekendin jälkeenMaanantai 09.10.2006 22:07

Täällä ei oikeasti tajua ajan kulumista, sillä musta tuntuu että vastahan mä pari päivää sitten kirjoitin tänne ja sitten tajusin, että siitähän on jo yli viikko. Kaksi esitelmää on tehty ja essee englannista on työn alla (aiheena perusarvot ja niiden hyvät sekä huonot puolet min.600 sanaa).

Viikonloppu oli siis pidennetty ja vietimme sen reissatessa Axelin ja Andrean kanssa Toscanassa. Siena oli ensimmäinen kohteemme ja matkustimme sinne n. 10 tuntia yöjunassa, jossa minut melkein ryöstettiin (Varas kiersi yöllä vaunuja ja jos ihmiset nukkuivat, hän vei laukkuja mennessään. Onneksi eräs "hyttitoverimme" oli jokseenkin hereillä, minkä ansiosta varas napattiin myöhemmin ja pidätettiin). Siena oli todella ihana pieni,vanha, mutta kaunis kaupunki lukuisine museoineen ja kirkkoineen. Hostelli oli ihan mukava ja lauantaina siirryimme Firenzeen/Florenceen, missä emme tosin ehtineet olla kuin puolipäivää. Edellisen päivän taide ja kulttuurikiertelyt olivat kuitenkin olleet aika uuvuttavia, joten kiersimme kaupunkia vain sen verran kuin jaksoimme (Duomo, pari palatsia jne.) Lopun aikaa välttelimme sadetta ja söimme jäätelöä. Illalla otimme sitten taas yöjunan Duinoon päin ja saavuimme Monfalconen asemalle n. kahden aikaan yöllä, josta jouduimme sitten kävelemään kahdeksan kilometriä pieneen kyläämme, kun yöbusseja täällä ei ole. Loppujen lopuksi pääsin nukkumaan neljältä, minkä takia olen erittäin väsynyt, mutta niin ovat kaikki muutkin viikonlopun jälkeen...

Huomenna on tutorial dinner (siis mun tuutoriryhmän oma illallinen) ja Perla Libanonista on luvannut laittaa ruokaa (hänellä oli vaan aluksi ongelmia mun punasenlihattomuuteni takia). Muuten viikon pitäisi olla aika tavallinen (tavallinen on aika harvinainen sana täällä), vaikka onhan meillä tosiaan perjantaina koulupäivän sijasta Opening seremonia, joka on ihan toisessa kaupungissa. Matkaan lähdetään aamulla seitsemän maissa ja paikalle tulee sponsoreita, mediaa sekä joitain kouluja tutustumaan meidän missioon. Ilmottauduin mukaan workshoppiin ja vastuullani on Italian kulttuuri ja sen vaikutukset meidän elämään. Pääsen keskustelemaan siis oppilaiden kanssa meidän kokemuksista jne.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.