IRC-Galleria

Rammie

Rammie

"The world we knew is gone, but keeping our humanity? That's a choice."

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Hyvin hyvää vuotta 2007Maanantai 01.01.2007 13:18

Rakas päiväkirja.... No ei nyt oikeesti :D

Uuden vuoden juhlinta alkoi sillä, että saavuttamme juhlinta paikalle aloin kisomaan kaljaa ja kerätä rohkeuttta laulaa lurauttaa jonkun biisin singstar pelin tahdissa. Raketit ammuimme jo enne kahtatoista, koska päätimme vaan kahdeltatoista möllötellä muiden raketteja.

Odotellessa pientä tähtilaulajaa sisälläni, päätin sitten ottaa osaa texas hold em:iin, jota pojat innoissaan läiskivät. Tipuin harmivaan neljäntenä (musta tulee vielä hold em ammattilainen) pelin yksi mahtavimpia hetkiä oli kun mulla oli all in ja kumminkin vien kaikki panosmerkit todella surkealla kahdella parilla :D

No viimein oli duottekisan vuoro, eli minä pääsin rääkkäämään ihmisiä oikein kunnolla laulu äänelläni. Joutsen aulu meni päin pee:tä, minkäs voi varmaan huomaa ulkonäöstänikin että sellaista ei paljoa kuunnella. Mutta indican - ikuinen virta kappaleen kohdalla hävisin vain vähän joka minua suuresti harmitti.

Illan aikana tuli soiteltua kavereille ja juotua 6 kaljaa, jotain viina sekoitusta sekä totta kai kuoharia ;)

Ennen kotia pääsyä piti vielä käydä tankkaa massu täyteen kebab:lla ja riisillä.

Sitten tähän aamuun. Aamulla kun heräsin huomasin hymyileväni, uusi vuosi uudet kujeet ja kaikki on nyt sitten varmaan hyvin. Ainakin olen arpani heittänyt, eli yritän olla entistä kiltimpi tai kirbympi.

Edit. Kirbymania on näköjään tarttuva sairaus :/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.