IRC-Galleria

Eli sain TAAS haasteen. Seuraavalla kerralla pistän vastahaasteen joko kaksintaisteluun tai oikeuteen :)

No mutta mutta. Kun nyt tuli tuo haaste otettua vastaan niin kai se pitää teidän pikku kretiinien uteliaisuus ruokita, joten:

"Kerron mitkä viisi tavaraa (ei asiat,eikä ihmiset) minulle on tärkeimpiä kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä.Ilmoitan ne viisi henkilöä haasteen lopuksi ja käyn ilmoittamassa haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa."

1. Kämppä (Tuli eilen tasan vuosi täyteen tämän lukaalin kanssa ja voin vaan sanoa että olipa tähän mennessä tapahtuma rikkain vuosi mitä on tullu todistettua omasta surkeasta elämästäni)

2. Elokuvani (Kaikki lähes 100 DVD:tä ja useampi kymmentä VHS:ää kulkevat mukanani todennäköisesti hautaan asti ja perkele jos joku niistä minut erottaa yrittää! Murhan paikka sanoisinko?)

3. LP-levyni (Kun vituttaa, soi Black Sabbath. Kun olen alakuloissani, soi Pink Floyd. Kun on hyvä fiilis, soi Led Zeppelin. Kun häröttää, soi Sleepy Sleepers. Jep, LP-levyissä on vain se jokin joka puuttuu CD/MP3-formaateista, tough luck chum.)

4. Kirjani (Visio: Olen tullut töistä, syönyt, katsonut jonkun leffan ja mietin mitä seuraavaksi? Kun ei yksinkertaisesti jaksa katsoa leffaa, ei ole erityisä syytä pauhuttaa stereoita ja ei ole kaupungillakaan mitään häppeninkiä, nappaan kirjan ja kipitän Bistroon lueskelemaan muutamaksi tunniksi. 1,60 € on käypä vuokra hyvästä pöydästä muutamaksi tunniksi ja saa vielä kahvin ja vesilasin kaupanpäällisiksi)

5. Pesukoneeni (Mitähän vittua minä tekisinkään ilman sitä? Todennäköisesti kiikuttaisin paskaisia kamppeitani Iisalmi-Kirma välillä 24/7. Se voisi olla jo aika tylsää ja siihen leipääntyisi aika nopeasti)


On se nyt helevetti ku taas joutuu rääkkäämään immeisiä tällä haasteella. Ja kaiken lisäksi en nyt edes keksi kovin ketään jota rääkätä joten taidanpa sysätä vastuun kahden ihmisen harteille:

^Mothman^

Umppa-Lumppa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.