IRC-Galleria

Ohi on vuosi 2008Perjantai 02.01.2009 20:35

Viime vuosi on ollut mulle todella muistorikas, ajoittain vaikea, toisinaan mielettömän ihana vuosi.
Viime vuodesta mulle on jäänyt repullinen korvaamattoman hienoja kokemuksia ja arvokkaita muistoja.
Kuluneista hetkistä kiitos kuuluu monelle, ystäville, sukulaisille, kaikista lähimmille ja rakkaille.


VUODENVAIHTO 08-09 KESKIVIIKKO

Vuoden vaihtaminen ei olisi oikeastaan paremmin voinut mennä. Nostalginen Skalassa oleminen ehkä kruunasi kaiken!
Keskiviikkona oltiin ensin Megazonessa räiskimässä tunnin verran, joka oli mielettömän hauskaa pitkästä aikaa! Räiskinnän jälkeen hommasin myös itelleni mobiililaajakaistan, eli nyt toimii netti ympäri Suomen!

Iltapäivällä mentiin Sipolalle saunomaan, huuhtomaan Megazone-soijat päältä ja miettimään loppuillan suunnitelmaa. Mut oli kutsuttu Viljalle (kiitos kutsusta, tuun sit joskus toiste!), mutta mahdollisuus päästä Skalaan tuntu niin legendaariselta, että sinne oli päästävä.

Ensimmäinen tunti uutta vuotta 2009 meni raketteja räjäytellessä. Tästä suuri kiitos kuuluu Jouni, Tane ja Klemppa! Parhaimmat pommit oli ehdottomasti Pringlesin mäjäytys ja Grandiosa! =) Ja btw, tässä teille vähän thunderii...

Ilta jatkui pokeripelien merkeissä.... ja myöhemmin jalostimme uudet pelit Siivikkalan ruletti (joka oli aika sotkunen peli) ja A la Voima (joka oli aika oksettava peli). Hauskaa piisasi, se oli pääasia.

Loppuyö meni "normaalisti" tai ite sanoisin, et "normaalia" paremmin =) Viimeiset uuden vuoden viettäjät saivat päänsä tyynyyn klo 11.00 aamulla.


VUODENVAIHTO 08-09 TORSTAI

Aamulla (lue:iltapäivällä) herättyämme kaikki oli enemmän ja vähemmän sekaisin siitä, että mikä vuorokauden aika on menossa. Yleinen mielipide oli kuitenkin se, että anis mausteena on ihan pa***a ja nälkä on kova. Niinpä Peksin äipän kyydillä päästiin shoppailemaan Ylöjärven "aina auki" Siwaan. Ruokaostokset oli yhtä monipuolisia kuin edellisenäkin päivänä, eli Pizzaa, nakkeja ja lihapiirakkaa.

Shoppailun jälkeen oli vuorossa löffimistä ja kyydin odottelua Kellarilla (lupa oli kyllä...). Odotusta, odotusta, odotusta, taksin tilaamisen harkintaa... Lopulta sitten Klemppakin porhalsi paikalle ja lähdettiin takaisin Skalaa kohti.

Skalassa ekat pari tuntia meni syömiseen, jonka jälkee Klemppa joutuikin jo lähtemään :(
Hetken mietittyämme päädyttiin pelaamaan Sirkusta =) Sirkuksen jälkeen näytimme osaamiamme korttitemppuja, joista Sipola oli enemmän ja vähemmän pihalla :D Hetkeä myöhemmin tunnelma jokseenkin latistui ja porukka oli selvästi väsynyttä. Niinpä joukkiostamme osa painui unten maille.

Ite jäin tietystikin valvomaan, Task ja Jove seuranani. Me jatkettiin mitä älyttömimpien korttitemppujen merkeissä ja jossain kohtaa temput vaihtui ennustuksiin korteista ja kädestä. Isot oli kukkulat. Ja iso patukka. Homma meni niin väsyneeksi, että mentiin mekin yläkertaan...

Yläkerta saatiin laakista hereille, ja alkoi "normaali" yö. Noh, ehkä jollain tapaa erilainen. Meidän kolmikko sammahti siinä aamu kymmeneltä ahtaasti, tukalasti ja solmussa. Tunnin unien jälkeen kaikki jatkoi uniaan omalla tahollaan ja Sipola lähti samoihin aikoihin kotia kohti.

Herättyämme siinä noin klo 15 jatkettiin pokerin parissa ja maittavaa aamupala-lihapiirakkaa syöden. Tanekin tuli paikalle ja hetken pelailtuamme siivosimme sotkumme (eikä se nyt mikään kovin pieni siivo ollu). Klo 17 olin kotona kiitos Taskin porukoiden.

Nyt tuntuu, että kaikki on ollu unta :D Hauskaa oli ja vietävä viikonloppu on vasta edessä! HURAAA!


"Oi joi Katsojat tykkää!!"
"Oh wey oh, Curry nam nam Curry curry curry nam nam"
"Ohi"
"Isäs oli..."
"Vi**u mua ei kiinnosta, mä lähen kotiin..."




Suuri kiitos! <3 Älkää herättäkö mua tästä unesta! :P


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.