IRC-Galleria

SalliChepe

SalliChepe

The Lonely Chepe!!

Syyskuu..Lauantai 01.09.2007 04:16

Joo se on sit täällä taas, syyskuu meinaan. Ja mitä se tuo tullessaan? No mistäpä minä tietäisin, noh sateita varmaan ja kylmät säät, opiskelijat baareihin ja kesäjuopot palaavat töihin.. hmm.. ei mulla kai mitään järkevää juttua tähän viestiin ole heittää, mut sen voin sanoa että hohhoi.. ei väsytä, mutta olipahan muuten semmonen päivä että! No työputkea jälellä enään se 7 päivää, et ei voi tekemisen puutteesta varmaan valittaa?!

Joo ja kämppä muuten kiiltää, ei oo Penthouse ollut koskaan näin puhtone ku on ny. Laitoin meinaan hihat heilumaan ja siivosin tossa kaksi päivää, eli siis ainoat vapaapäiväni pyhitin siivoamiselle, HUH!

Ja pitää kai mainita, että tipaton on sujunut oikein hyvin tähän asti, onhan tota jo reilu viikko tullutkin jo vietettyä. ;) Et semmonen reilu 120 päivää taitaa olla vielä edessä, siis ainakin. Katotaan et jatkaako sitä sitten vielä ensi vuonnakin? Mut kyl se sitten ainakin talvilomalla loppuu uskoisin, tarkoitus olis lähteä jonnekkin lämpimämpään paikkaan(en tarkoita helvettiä) lomaileen.

Joo ja ensi viikonloppuna kattomaan Pablo Fransiscoa tonne Helsingin kulttuuritalolle, pitää välillä hoidella noi nauruhermotkin kuntoon. Muut hermot onkin jo mennyttä. =)

Joo tää varmaan alkaa ollakin mun pisimpiä raapustuksiani tänne kautta aikain, joten lopetellaan ettei tästä romaania pääse syntymään.

Et adios vaan ja niinpoispäin. Jäsen M kiittää ja kuittaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.