IRC-Galleria

"Järveksi ajattelen uima-altaan sinut pojaksi vuoden takaa. Kun suljen silmät, niin on tässä ihan hyvä makaa. Synkäksi kuvittelen sinitaivaan sinut toiseksi silloin sataa" Ultra Bran biisi soi päässä samoin kuin Nightwishin. "Dressed as one a wolf will betray a lamb. To paradise with pleasure hounted... Hounted by fear." Mun biisejä molemmat. Mä omin ne!!=)

Tänään..hmm.:) Mitäs..Eilen yövuoron jälkeen nukuin melkein koko päivän. Nukuin yön ja vihdoin kahdeltatoist sain itteni väkipakolla ylös...Sitten kävin harjottelupaikalla. Äiti soitti ja kerto, et pikkusiskolla on vierailupäivä.Se on isosena ja sinnehän piti munki sit päästä. Siel oli pari tuttua isosina, et silleen ihan kiva käydä. Ja illan kohokohta: Saatiin kahvia ja toscakakkua! *Elän syödäkseni*

Ens sunnutaina on laskiaissunnuntai. Tahtoisin pulkkamäkeen! Mut mäki puuttuu samoin pulkka. Mul on siis huippuhyvät chaanssit päästä mäkeen. Perjantaina myytiin asematunneleissa laskiaispullia eurolla kipale. Mantelimassatäytteellä piti yks tietenkin ostaa.

Ylihuomen kaks työhaastattelua. Haen myös NordJobb:n kautta. Pitää kattoo vaatteet valmiiks. Paita ja farkut, toinen paita ja toiset farkut vai kolmas paita ja farkut. Hirveästi valinnan varaa.;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.