IRC-Galleria

Aamu täynnä arkeaMaanantai 12.03.2007 20:01

Normaalin (tai ainakin minun (lue: "normaalin)) ihmisen päivä on täynnä kaikenlaista pikku kommellusta ja menoa, kaikki eivät sitä vain noteeraa, mutta itse pidän tekstien kirjoittamisesta mikäli aihe on arkinen ja jos asiasta tiedän tai sitten en pätkääkään.
Arkiset asiat ovat niitä asioita mihin kiinnität huomiota, muttet jaksa välittää asiasta.

Kun irc-gallerian päiväkirjamerkintöjä selailee huomaa, että ihmisten päivässä ei ole muuta arkista kuin se, että on pakko kirjoittaa julki älömölöä minkä lukemiseen ei kulu sekunttia tai yhtä ajatusta kauempaa... Annan esimerkin "ASDASD" ja toinen ":D", kiitos.

Jokainen joka on kuulustellut minua tietää, että pidän sananlaskuista. Kaupungilla ja tapahtumissa kiertäessäni samalla kun kuulustelen muita ihmisiä poimin puheesta hauskoja sanoja tai järkevän kuuloisia sananlaskuja. Kirjoitan ne puhelimeen, harvemmin kun on juuri sillä hetkellä kynää kädessä, lukuunottamatta uskonnontunteja missä kerään vihon taakse opettajan "hassun" "hauskoja" ja "nokkelia" sananlaskuja.


Viikonloppuna olin VOKn (veneenohjaajakurssin) teoriaosalla. Kurssi järjestettiin Kumiruonassa, erään seurakunnan tiloissa. Majoituksesta mainittakoon, että tupia oli kaksi (miehet ja naiset) eikä kyseisissä tiloissa ollut ilmastointia, mutta jostain syystä miesten puolella oli suoraan sanottuna paskan hajua joka halvautti kun taas naisten puolella haisi kukkasilta.
Seinät rakennuksissa oli pahvia, ääneneristys oli samaa luokkaa kuin allekirjoittaneen tietokoneessa - sitä ei ollut. Puhe kuului oikeastaan paremmin toisella puolella kämppää kuin siinä kohdassa missä puhuttiin. Tämän vuoksi kortin pelaaminen ei onnistunut muualla kuin ulkona. Ihmiset kun halusivat nukkua kuoleman tärkeätä huomista päivää varten.
Miten ihmiset jaksaa vedellä lepiä aina kun mahdollista?

Seuraavaksi onkin sitten tarjolla käytännönosa joka on kutakuinkin 3 kuukauden päästä.

Tämän vuoden ensimmäinen koulumatka fillarilla tuli ajettua. En tiedä mistä johtuu, että koulumatkoilla fillari hajoaa kun taas normaalissa ajossa tälläistä ei tunnu tapahtuvan.
Täysin Basso ei lakonnut vaan kevyimmillä vaihteilla paukkui, natisi, kitisi ja kolisi kun ketjut etsivät oikeaa paikkaa.
Jossain vaiheessa pitäisi selvitä huoltamolle ja pyytää jätkiä tekemään uudestaan vaihteiden säädöt, itse kun en ala amistelemaan yhtään - huoltaminen huoltamoissa on yllättävän helppoa.

Pakko se on myöntää (taas), että kävelykadulla parkissa ollutta Bassoa oli ihan mukava katsoa kun siinä on uusia osia kiinni. Vaikka se on räikeän värinen ei se mielestäni siltikään ole ruma vaan upea.


Vastattiinhan sieltä Comppanyltä loppujen lopuksi kun otin uudestaan yhteyden. Ehkäpä meili hukkui matkalla, koska tietotekniikka on edelleen epävarmaa - en ala sitä puimaan, mutta postitse tulee korvaustuotteita kuulemma. Asia näin selvä ja maksan osani puhelinlaskun mukana.


Enkuntunnilla tuli hieman kaverin ritsalla leikittyä. Tein tunnilla tieteellistä tutkimusta ja selvitin miten eri esineet lentää...
Yhtenä testiesineenä oli kynälampun polttimo. Tämä kyseinen osanen oli sopivan muotoinen ja painonen, joten sen lento oli taattu. Ammuin luokan takana olevia kaappeja, josta polttimo kimposti katon kautta viereiselle pulpetille, kaverin pään ohi, mankkarin kautta opettajan pöydälle (uskomatonta, mutta totta). Opettaja tietenkin alkoi syyttämään vieressä istunutta kaveriani, sillä enhän minä voi mitään esineitä heitellä olan yli.
Meinasi rapsahtaa banaanisaari kaverille, mutta syytön kun oli ei saannut - enkä saannut muuten minäkään.


Keksintöjä keksintöjen jälkeen. Maailmassa on miljuunia keksintöjä joista yksi tarkoin varjelluimmista on purukumin resepti. Hassulta kumminkin näyttää kun mopo lukitaan kilometrin kettingillä ja päiväkirjalukolla tai sitten kun lokari teipataan pyörään kiinni (ei teippaamisessa mitään vikaa) niin, että teippirulla jätetään roikkumaan pyörästä.


Pitäisi varmaankin pakertaa verkkosivut englanniksi itselleni. Suomenkieliset sivut palvelee vain muutamaa ihmistiä jotka käy sivuillani. Yli 4/5 kävijästä on jenkkejä.
Kattoo nyt miten ehtii vai ehtiikö ollenkaan. On sitä tiedossa tärkeämpääkin tekemistä.

"Navigare necesse est - merenkulku on toki välttämätöntä, mutta merenkulkutaito on välttämätöntäkin tärkeämpää."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.