IRC-Galleria

Sitä samaa, sitä samaa...Keskiviikko 21.03.2007 01:51

Mikä syökään enemmän kuin ihmiset joilla on ajokortti, muttei osaa liikennesääntöjä.
Näitä koko ikänsä autolla ajaneita sankareita joilla on aina kiire joka paikkaan -ihmisiä löytyy joka henkireijästä ja kevyen liikenteen käyttäjällä alkaa vähitellen syöpymään kopassa.
Jokainenhan tietää, että kevyen liikenteen käyttäjällä on etuajo-oikeus risteystilanteessa (siis mikäli lähestytään kevyen- ja normaalin liikenteen risteystä), tätähän ei jokainen tiedä/muista tai sitten ei välitä.
Fillarilla sitä joutuu väistämään ja pujottelemaan autojen välistä.
Toinen samanlainen on kun auto hidastaa hidastamistaan ennen suojatietä, koska säätää omiaan puhelimen kanssa tms. Pyörän selästä katsottuna tilanne vaikuttaa siltä, että auto hidastaa jotta ehdit yli.
Ei tietenkään kun heti saadaan kännykkä räpellettyä korvalle ja suojatien kohdalla on pakollista kiihdyttää.

Lain mukaan pitäisi pyörä taluttaa joissakin kohdissa suojatien yli jne, mutta sitten on joitakin kohtia mistä voi ajaa fillarillakin läpi, mutta turha siihen nyt jumittua.

Polkupyörähän on autotiellä tasavertainen kulkuneuvo muiden tieliikenteen käyttäjien kanssa?
Mikäli mahdollista on pyöräilijän käytettävä kevyen liikenteen väylää, jos pyöräileminen sallitaan.
Kadun ylitys tilanne, joka tapahtuu muuten kuin suojateitä pitkin täytyy hoitaa autotiellä siten, että pyöräilijä vaihtaa kevyen liikenteen väylältä autotielle ja ennen kääntymistään näyttää suuntamerkin jolloin takaata tuleva kulkuneuvo on väistämisvelvollinen.

Jos polkupyörä hidastaa, näyttää suuntamerkin vasemmalle niin minkäköhän helvetin takia joku pälli lähtee ohittamaan vasemmalta puolelta? Eikö se nyt ole itsestään selvää, että vasemmalle kääntyvää kulkuneuvoa ei ohiteta, ainakaan vasemmalta puolelta.

Kaiken kruunaa nämä edellä mainitut henkilöt, jotka tietävät liikennesäännöistä kaiken ja alkavat autosta kuittailemaan asiaa. Valistusta viinasta ja huumeista taitaa olla jo tarpeeksi, ehkäpä pitäisi paneutua niihin arkisiin asioihin, eli liikennesääntöihin.

Jos ja kun miettii niin tälläisiä tapauksia sattuu jokapäivä. En tiedä tapahtuuko näitä ainoastaan minulle matkavauhtini tms. takia, mutta syövyttävää tämä on. Koulumatkalla aamulla törmää lähes joka risteyksessä kyseisiin vanereihin.


Kotiin tullessani jökötti keittiön pöydällä ihmeellisen näköinen hökötys. Kyseessä oli espressokeitin. Nyt sitten saa espressoa kotoakin, mutta kuinka hemmetissä kyseinen hökötys mahtaa toimia. Ohjeet oli, hyvin käännetty ainakin, mutta järjestys oli mitä oudoin joten puhtaalla improvisaatiolla loppujen lopuksi mentiin ja kyllähän sieltä jotain ulos saatiinkin.

Osaako joku käyttää espressokeitintä? Pikakurssi ei olisi pahitteeksi.
Kyllä se ura Robertsin kassalla vähitellen alkaa valkenemaan jo...

"Jos mielipiteistä ei saa kiistellä, niin kiistelläänkö faktoista?"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.