IRC-Galleria

Suvezky

Suvezky

26.10. oli jännä päivä :)

mulla on ihan vitun tylsääLauantai 28.03.2009 13:18

kirjotan gallerian päiväkirjaan, koska oon valehtelematta ainut ihminen hereillä. lukuunottamatta jotain akkaa, joka vei roskia kun olin röökillä ja tota urpoa joka poras jotain vitun reikiä 9:00 tänään.
se on kuulemma "rempannu" jo jonku vuoden.. tippuu vielä syliin joku päivä. pelottavaa..

"kiva tulla galleriaan kun jollain suvezkyllä taas 496 uutta merkintää.. >:(" niin.. mulla ei oo ollu vippejä piiitkiin aikoihin. oon oikeestaan suht. onnellinen.. ei mua oikeestaan kiinnosta, jos joku lisää kuvan sen marsusta tai uudesta toyotasta. paitsi jos se on celica, mutta hyvin vähän sillonkaan.. ihmiset on niin lahjakkaita pilaamaan niitäkin.

puhuttiin eilen, et jahka ollaan rikkaita ja kuuluisia, niin hommataan kaks autoa. tommi halus sellasen en muista minkä, mikä näytti mun mielestä formula-autolta. vitun matala.. ja piti ihan tajutonta ääntä :D oli se kyl ihan kiva.. mutta koska se on kakspaikkanen, niin sovittiin, et se saa sen sitten kun mä saan preluden. sellasen vanhemman.. näin yhden uuden tuossa eräs päivä ja meinas lentää esat kun se oli niin ruma.

olin mä töissäkin eilen. "saat mennä tuonne tuon ja tuon kans.. se on vähä sellasta näpräämistä, mutta toiset tykkää :)" "-mä oon hirveen hyvä näpräämisessä. poikakaveri mesoo kun järjestelen safkoja jääkaapissa.." "noniin! sähän oot si kun tehty siihen :D"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.