IRC-Galleria

Oh! Suits you Sir!Tiistai 14.03.2006 14:50

Maanantai meni, ilman suurempaa vitutusta.

Oli aivan sikahyvät jalkatreenit iltapäivällä, olin ihan hurmoksessa sen jälkeen. Hiki lensi ja jakso tehdä ihan hulluna. Ajattelin etten paljon kävele taas muutamaan päivään, kun tein kuitenkin pohkeet melkeen samoilla painoilla kun prässin. (taisiis prässillä vimppa sarja vähän isommilla).
Mutta eipä tässä ainakaan vielä ole minkäänlaista kipuilua ilmaantunut. Venyttelin kuitenkin ihan kiitettävästi.

Tänään olinkin jo sitten 7 aikaan töissä. Pitää koittaa tehdä vähän edes tunteja kiinni, kun aikalailla miinuksella mennään noiden aamutreenien takia. Ja kaikenlisäksi meinasin perjantainakin karata jo 2:n pintaan jotta ehdin junalle... kova kiire on nysväämään mussun kainaloon. (tai no, varmaan tutustumaan helsingin kuntosalitarjontaan tai jotain... johonki äijä salille nolaamaan ihteensä)

Mutta mutta. Aurinko paistaa kauniisti ja elämä hymyilee. Ainakin tässä ja nyt. Tiedän lisäksi että muutama tunti eteenpäin saan nähdä yhden pienen tytön maailman onnellisimpana. Kun yllätyksekseen näkee isäänsä ekaa kertaa melkeen 3 kuukauteen. Voipi tulla itku silmään äipällekkin siinä.

Kuinka paljon se isäänsä rakastaa ja ikävöi, se on ihan käsittämätöntä!

Pääasia kuitenkin on, että me kaikki saadaan olla onnellisia, kukin omalla tahollamme. Elämä on ihanaa. Menenpä halaamaan puita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.