IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

sitte omia kuulumisia..Keskiviikko 20.12.2006 11:26

kuorma-autolla ajo meni suht hyvin eilen.. etuperin kaheksikko onnisut..takaperikin melkein onnistu :D peruutin vahingossa sitten väärälle paikalle..en siihen mihin lähin..kun unohin että piti tulla kaheksikko..ja sano että ota nyt tuo parkkimerkki tähtäimeen..en tajunnu sitten että molemmil puolil oli parkkimerkki ja peruutin sen toisen luo.. joten .. heh heh..sano että mite sulla peruutus voi ol nuin hakuses..mie vaan että kyl mun mielest meni hyvi..sano että toi merkki tuol sadan metrin piäs.. oli vähä et hups :D ei sinne 100m ollu mut melkein

pääsin ajelemaan kylilläkin ;) varokaas kuomailijaa.. ja anteeksi satamassa olijat että olin aluksi hidas! .. .. :D alku hiukan kankeaa..en saanu vaihteita nopeesti vaihdettuu..

sitten tiedotus sunnuntain ja maanantain välisestä yöstä:

nukahin kynttilä päällä.. se syttyi tuleen..heräsin..luulin että telkkarista tulee toi valo..yritin puhaltaa..ei jostain kumman syystä sammunu..siirsin sen pois ettei palovarotin soisi..puhalsin..ei sammunu..puhalsin vielä kovempaa..höskä lensi lattialle.. syttyi sitten matto.. sammutin sen nerokkaasti tyynyllä..johon tulikin sitten reikiä.. jatkoin unia..ilman mitään "paniikkia"..
aamulle herätessäni sitte tajusin missä kunnos tyyny oli ja maton nurkka pikkasen mustana ja tiikerintaljan leuka oli ruskeana..en uskaltannu äitille kertoa asiasta.. illalla kun tulin kotiin..äiti puhuu et haissu päivän kärylle (kai ku muovimattopalaa) mut ei ollu löytänny mitään (olin sen taktisesti peittänny).. mut kun kerroin..sain kuulla vartin-puolen utnnin saarnan...ja saan vielki kuulla et siinä sulle opetusta..

viime yöstä.. yön unesta..

näin unta isosta sängystä, siis parisängystä..tosi isosta sellaisesta.. jossa oli se kultainen sydäntyyny..mihin mul paloi reikiä..mutt se oli ehkä.. musta iso päiväpeitto.. jossa oli kuvioitu merihevosia jotka rakastelivat eri asennoissa (kyllähän kaikki tietävät millaista on merihevosteen rakastelu").. eli ne pyörivät yms.. jesh.. olen parantunut!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.