IRC-Galleria

Weera-Yhtye

Weera-Yhtye

kaiken pitää olla kevyttä ja laittii

Nyt olis torstaaiiiTorstai 15.04.2010 22:30

Heippis!

Päätin tulla musa treenien ja liikunnan välissä kouluun vähän suorittamaan muutamia kursseja. Hauskaa ammatti enkku ja ruotsi. Ruotsi on tosi hakusessa :D Yllätys.. Toissa iltana reenattiin ja lauloin ilman tulppia ihan niinku paljailla korvilla ja voi vitsi miten magee fiilis! Mä en vaan ihan vielä oo päässy noitten korvamonskujen maailmaan, vaikka yritys on ollu kova! Ajateltiin bändin pikien kaa että koklaan saada itseni irti ensin ilman noita vehkeitä ja sitten taas lisätään haastetta ja vehkeitä lisää :) Paljaat korvat pn laulamisessa aika raju juttu, kuulee mitä laulaa :0).

Nyt on alkanu taas aamureenit ja juoksentelenkin pitkin maita ja mantuja ennen aamiaista sen 45 min, katsotaan joskos sitä kesäksi pääsisi ihan reenikuntoon. Talvella on hankalampaa liikkua paljon kun on vaan kylmää ja pimeää. Keväällä aina iskee super into olla ulkona, ai että mä rakastan myös tätä kevättä.

Ens viikolla matkaan taas Hesaan tekee pari haastista, sinne on tulossa Iltasanomien Nyt liitteeseen Weerasta juttu! Koetan kaivella sinne valokuvia viikonloppuna koneelta.. Elinan vaavi kuvia, tai lapsuus..

Me ollaan bändin kans saatu kolme uutta biisiä live keikoille päätettyä aloitetaan työstämään niitä ja heti kun saadaan ne valmiiks niin pääsette kuulemaan ne keikalle! Ne on NIIIIIN hyviä =)

Hauskan hauskaa viikkoa!

<3: Weera

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.