IRC-Galleria

Älä hautaudu joulun välipäivinä kotiin, vaan ota suunta nuorisotalolle. Nyt on mahdollisuus näyttää kavereille parhaat piruetit ja viilettää vauhdikkaasti jäällä, kun Arabian nuorisotalo järjestää 29.12. rusettiluistelua. Arabia hiphop Housessa 30.12. tunnelmaa nostattavat Beats & Soundsin artistit.

Fallkullan kotieläintilalla pääset hoitamaan nuoriso-ohjaajien avustuksella navetan ja tallin karvaisia eläinasukkeja. Ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua, mutta herätyskellolle voi olla kuitenkin tarvetta, koska päivät alkavat yhteisellä kokoontumisella Fallkullassa klo 10.30.

Puuttuuko vaatekaapistasi päräyttävä bileasu uudeksi vuodeksi? Tule välipäivinä Hapen ompelukonelaneihin tekemään asukokonaisuus, joka takuuvarmasti kääntää päät! Nappaa siis lanien hengessä oma ompelukone kainaloosi ja suuntaa Happeen! Vierailevana ohjaajana laneissa on Muodin Huipulle -ohjelmassa luomuksillaan ihastuttanut Laura Korhonen.

Välipäivät voi myös viettää Viikissä pelimaailmoihin uppoutuneena. Viikin nuorisotalo järjestää lanit kaikille pelifaneille 29.–30.12.2009.

Loppiaisellekin riittää tekemistä. Tärykalvojaan voi koetella kunnon rähinällä Gloriassa järjestettävillä Ruttofestivaaleilla. Ruttovaaraa on ilmassa tiistaista 5.1.2010 alkaen. Muista myös Helsinki Punk Fest tammikuun puolessa välissä.

Tarkemmat tiedot välipäivien toiminnasta ja nuorisotalojen joulun ajan aukioloajat

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.