IRC-Galleria

a_Sniper

a_Sniper

Show must go on..

Jospa avais päiväkirjaa taas hetkeksi. Koulu on ihanaa, välimatkat vaan perseestä. Koulu loppuukin jo kohta tältä vuodelta. Autokin tullu pestyä. Konsoleilla liikaa pelejä pelattavana. Pää poksahtelee päänsärkyyn. Muksut piristää mukavasti päivää vaikka kiukkuilevatkin välillä.

Huomenna edessä kokeet, kolmet sellaiset, loistavaa. Kyllähän ne kai menee läpi tai ei, mut ne voi kuitenki uusia viel monta kertaa.. mutta silti.. pakko lukea helvtisti mut lukemise taito tupannu unohtumaan ajan edetessä. Ei pysty innostumaa kovi helposti mut nyt ku on päivä aikaa lukea nii kai se o silloin pakko. Kokeet yleensäkkin kun ei ole itse käytännöstä puhe niin hermostuttavaa puuhaa.

Puhdas volframi, mihin sitä käytetään?
- kloorium seos... mitä ihmettä?

Mikä on 2% thooriumelektrodin tunnusväri?
kelt valk vai punainen? - Punainen

Vihreä alumiinille

Harmaa molemmille

Punainen rakenneteräkselle.

Mitä juurikaasua pitää käyttää teräsputkie hitsauksessa?
-juurikaasu ei ole tarpeen

(päätin alkaa tekeen tähä muistiinpanoja nii ei tartte niitä paperiin rustaa :D)

*keskustelua kaasupullojen vuokraamisesta*

-burana600 kiekaistu alas kurkusta, nami nami ja pääkipu helpottaa.

Huippu virta 80%
perusvira 50% pulssittoman virtauksesta
perusvirta on 26% huippuvirrasta. wtf!?

tehovirta ratkaisee työntekijän ... ööh *naurua luokassa koko aiheesta*

ammattinimike: teräsmies XD

huippuvirt o 40-60% korkeampi ku perusvirta.. mennään kahville.
*tauko*

huh huh kylläpä kertaustunnit voi olla hauskoja :D Jes pääkipuki alko lähtemään pois ja silmilläki näkee jo eteenpäi selvemmin ja herääminenki käynnisty vihdoinki. (nykään hidaskäynnistyminen omassa päässä). Tauko menossa, koneelle jään kai naputtelemaan tietoja tap tap tap tap tap.

Viikonloppuki lähestyy, nyt ois aika alkaa jotai keksimään sille ajalle. Nooh muksuje kaa leikkimistä ja konsolilla pelaamista sekä huilaamista ja valvomista että nukkumista. Jälkimmäistä pitäisi alkaa harrastaan enemmän ja säännöllisesti. Nimittäin univaje o nykyää aika hurja. Ei saa enää untakaa ku haluais ja sit ku ois mahollista nii sit vaa ei jaksa mennä nukkumaan ajoissa vaan jää näitä koneita naputtaan tai piirteleen jotai kuvaa tai tekemään musiikkia. Nykyään ole oikee mitää kerrottavaakaa senkummemmin ittensä menemisistä kun kaikki tullu niin rutiiniksi. blablabla

vois mennä jatkaan selailemista eilispäivän uutisesta.. ikävä juttu kieltämättä. Pelottavaa että kyseinen tyyppi oli myös tuol peliplaneetan foorumeilla yleinen käyttäjä. Tuollaista ei haluais kellekkää tapahtuvan.

klik ulos




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.