IRC-Galleria

catri79

catri79

onks pakko jos ei haluu??

todellinen horoskooppini...Perjantai 29.12.2006 00:00

NEITSYT

Neitsyet ovat raivostuttavan siistejä ja pilkunnussijoita. Kukaan ei kestä heitä kahta minuuttia kauempaa. Usein armeijassa tai vastaavissa paikoissa neitsyitä ammutaan ja uhrataan *******lle. Silloin moni henkilö on helpottunut ja he saavat taas jättää märän pyyhkeensä sängyn päälle. Neitsyet eivät tule toimeen kenenkään kanssa, eivät edes toisien neitsyeiden, sillä aina jokaisessa ihmisessä on parannettavaa ja he ovat epähygieenisiä.

MOTTO: "Pesiköhän tarjoilija kätensä käydessään vessassa?"
TYÖPAIKKA: Automekaanikko
AUTO: Citroên


kamalia totuuksia.... :)


Sitten vähän vakavampia horoskooppeja...
Maya horoskooppi kertoo seuraavaa:

Valkoinen Magneettinen Taikuri

Valkoinen Taikuri
Sinua kuvaavat sanat: lumous, ajattomuus ja herkkyys. Olethan ihastuttava Valkoinen Taikuri, Ajattomuuden voima. Myös kissamainen salaperäisyys, mediaalisuus, herkkätuntoisuus ja älykkyys ovat ominaisuuksiasi. Olet vertaansa vailla oleva ihmissuhdesiantuntija siitäkin huolimatta tai juuri siksi, että henkilökohtaiset suhteesi kertoisivat välillä aivan jostakin muusta. Ajattomuudessasi heittäytyessäsi elämän virtaan olet varmasti aika ajoin huomannut, miten asiat loksahtelevat paikoilleen kuin itsestään.

Magneettinen
Sinua ohjaa päämäärän magneettinen sointu, numero yksi. Tämä kertoo, että sinulla on elämässäsi mahdollisuudet hyvin vahvaan itsenäisyyteen. Maya-astrologisesti ilmaistuna sinua ohjaa oma voimasi kaksinkertaisena. Sinulla on hyvät edellytykset kuunnella juuri omaa itseäsi ja sisäistä ääntäsi. Tämän numeron ohjaamana tehtäväsi on löytää tai selkeyttää päämääräsi. Kun olet selvittänyt ne itsellesi, voit saavuttaa ne suoraviivaisemmin ja selkeämmin.


Ja taas Druidien puuhoroskooppi sanoo tätä:

Paju

Päivämäärät
1.3 - 10.3 ja 3.9 - 12.9

Laatu
Feminiininen

Elementti
Vesi

Luonnekuvaus
Paju-ihminen on salaperäinen, hänen mielensä on täynnä muotoutumattomia ajatuksia ja tiedostamattomia toiveita. Hän reagoi kaikilla aisteillaan, on romanttinen, empaattinen ja hyvän intuition omaava. Paju osaa nauttia hetken onnesta.

Hän saattaa vaikuttaa nöyrältä, mutta on päättäväinen ja toimelias. Pajussa on ripaus runoilijaa.

Kuuluisia pajuhenkilöitä:
Elisabet I, Sharon Stone.


Kiinalainen sanoo tätä:

Vuohi / Pukki /Lammas
Koiran vuosi ei ole Pukille lainkaan paras mahdollinen, sillä kova kilpailu ja tehokkuus johtavat väistämättä turhiin yhteenottoihin, joita Pukki pyrkii välttämään kaikin mahdollisin keinoin. Riidan syttyessä Pukki mieluummin luopuu taistelusta kuin asettaa itsensä tai perheensä vaaralle alttiiksi. Tästä syystä saattaa muutama oikein hyvältä näyttänyt tilaisuus karata käsistä aivan viimeisillä metreillä. Tuli Koiran vuonna Pukin itsesuojeluvaisto pitää lopulta hyvin paikkansa ja myöhemmin tulee selviämään, kuinka paljon parempi olikin antaa suosiolla periksi. Voittaja kun joutuu ihmeelliseen ahdinkoon voittonsa kanssa. Taiteen tai luovuuden alueelle suuntautuneet Pukit omaavat kuitenkin loistavat edellytykset tehokkaaseen ja tuotteliaaseen jaksoon, sillä nyt on tavallista helpompaa pysytellä omissa oloissaan ja keskittyä yksinäiseen tekemiseen. Sosiaalisena ja auttavaisena luonteena Pukki ajautuu lähes väkisin sovittelijaksi muiden keskinäisiin riitoihin ja siitä ei koskaan seuraa hyvää. Etenkin näin Tuli Koiran vuonna olisi viisainta olla asettumatta kenenkään puolelle puhumattakaan asettumisesta riidan keskelle. Raadelluksi tulemisen vaara on ilmeinen, vaikka alkutilanne vaikuttaisi ihan harmittomalta kinastelulta. Pelkkä Pukin mukaan tuleminen herättää monissa alitajuisen puolustusvietin, jota on yllättävän vaikea hallita. Liike-elämän kuviot on viisasta pitää ihan omana tietonaan, jos haluaa menestyä. Samoille apajille on tunkemassa kovia tyyppejä, jos ovea pitää liian avonaisena.


Kun liike-elämässä ja työpaikalla on pakko pitää yllä matalaa profiilia, jää Pukille enemmän aikaa ihmissuhteiden ja perhe-elämän hoitamiseen. Kotiin ja asumiseen liittyvät asiat sujuvat nyt tavallista paremmin ja kaikki uudet suunnitelmat kannattaa ottaa heti työn alle. Asunnon vaihto, remontoiminen tai vaikkapa vain huonekalujen uudelleen järjestely tuottaa Pukille mielihyvää ja antaa paljon paremmat eväät muidenkin asioiden hoitamiselle. Mikäli omat ympäristötekijät loksahtavat oikeille paikoilleen tämän vuoden kuluessa, saa Pukki loistavat lähtöasetelmat seuraavaan vuoteen

Olen maa-vuohi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.