IRC-Galleria

cloud\berry

cloud\berry

"Control your fate, colour your dreams."
Ensiksiki mun pitäs muistaa, etten pelaa, jos se ei tunnu sinä päivänä luonaavan (esimerkkipäivä: tänään). Mutta pässi ku pässi.


1. Jos tulee A monta kertaa peräkkäin samasta kappaleesta ja yritän epätoivosesti saada AA:ta, ni ensiksi huudan keuhkot pihalle (vain ja ainoastaan jos kukaan ei ole kotona).

2. Jos sama rata jatkuu -> näppis lentää.

3. Jos ei sillonkaan -> väännän käsiäni niin paljo, et tuntuu, ettei veri kierrä ("kostoksi" siitä, ettei ne oo suostunu toimimaan kunnolla).

4. Jos esim. vasen etusormi ei toimi kunnolla -> koko vasen käsi saa kyytiä, ku taivutan sormiini niin paljo, et tuntuu, ettei niis olis luita lainkaa.

5. Jos kumpikaan käsi ei toimi (esim. tänään ei oo ollu todellakaa hyvä päivä) ni hakkaan käsiini nii kaua yhtee, enkä anna ees kipurefleksin häiritä mun "kuritustani", lopulta kädet kuumottaa melko mukavasti...

6. Joskus hakkaan myös jalkojani nyrkeillä. Mitä pahaa nekää on tehny?

7. Ranteiden hakkaaminen pöytää vaste toimii kans.

8. Ja ylipäätään kaikki hakkaaminen.


=> Kädet (mahd. myös jalat) on niin kipeet, etten pysty kunnolla enää kyseisenä päivänä pelaamaan. Onneks pelaan usein iltasin, seuraavana päivänä sitte taas!

~Sama hakkaamisreaktio on myös sillo, ku multa palaa LOPULLISESTI pinna. Oon sellane, et saatan vähä suuttua, mutta jos mä räjähdän, ni mun kaa ei haluu enää kukaa kaveerata vähään aikaa. ^^" Kukaa mun kaveri (ei ees Minna) oo nähny "black-Jenniä."

Ehkä hyvä niin. ^^"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.