IRC-Galleria

faktat #4Tiistai 11.09.2007 21:56

Baareista:
Ghentissä on erityinen katu, jossa suuri osa baareista sijaitsee "overportstraat". muutama näistä juottoloista on jo testattu ja koettu hyviksi, suurimpaan osaan meinasin vielä ennen lähtöä ehtiä. kiirettähän ei ole, baarit kun saavat olla aamukuuteen auki, jonka jälkeen sisätilojen tulee olla minuutin suljettuna kunnes ne saa taas avata. käytännössä suurin osa populasta liukenee näihin aikoihin yksin tai yhdessä asumuksiinsa nukkumaan tai harrastamaan sitä itseään. hannarit lähtee aikasemminkin.

hinnasto on halvempi kuin suomen vastaava, long island ice tea mallia vähän normaalia lasia pienempi irtosi 3 eurolla. kaljat ovat yleensä sen 1,5-3e, joskin lähes aina 0,33l tai pienemmissä laseissa. pahempi litrahuuli joutuu hakemaan 2 kerrallaan, onneksi ihminen on kaksikätinen otus.

useissa mestoissa tarjotaan paikallisen koffin "jupiler"in lisäksi jos jonkinlaista tavaraa kirsikkaoluesta (se on pinkkiä) 8% "duvel" eli paholaisolueen asti. testailu kannattaa, tätä pitänee itsekin tehdä esim tänään kun yksi portugalilainen nettituttu liittyy kulttuurikurssimme seuraan parin tunnin päästä, ja matkaamme johonkin iltaa viettämään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.