IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Keräilyni!Sunnuntai 15.07.2007 03:45

Nyt tuli mielenkiinto kirjoittaa täällä jostakin mistä en oo ennen kertonut mitään, joten tänään kirjoitan ne jutut mitä pidän keräilynä. Kaikille kerron aina mitä keräilen, mutta osa jää kuitenkin kertomatta. No, koska osaa en pidä tärkeänä keräilyn kohteena.

1. Kirjat (luulen et niit on mulla melkeen 50, mutta enään ostelen kirjoja vain kirjastosta jos hyviä sieltä löytyy).

2. Leffat ( Tää lasketaan kans keräilyksi jos yli 20 leffaa löytyy kasettina ja dvd:nä)

3. CD:T (Enään ei cd telineeseeni mahdu kaikki cd:t saa nähdä milloin löydän uuden telineen, mutta cd:tten osto on jäänyt hiukan vähämälle)

4. The Sims Pelit ( Ei voi mitään, mutta pidän niistä peleistä tosi paljon. Välil täytyy pitää taukoja ettei jää liian koukkuun).

5. Erilaisten delfiini tavaroiden keräily ( mulla on paljon erilasii delfiini juttui lampusta kynään).

6. Erilaisten Diddle tavaroiden keräily (Ne hiiret on vaan niin söpöjä ja ensimmäinen diddl tavarani oli peltinen penaali).

7. Julisteiden kerääminen( Tääkin lasketaan keräämiseks jos julsiteita on liian paljon)

8. Laukut (No laukkuja mulla on enemmän ku 5 ja näistä mun laskuista yhden oon ainakin itse tehnyt. Yritän kuitenkin ahkerasti jokaista laukkua käytää )

9. Kengät ( Kenkiä mulla on aina ollu paljon ,mutta en mä sille voi mitään että tykkään kengistä tosi paljon.Niinkuin varmaan aika moni muukin).

10. Korvakorut ( Pakkohan niitäkin on keräillä, koska enhän mä samoja korviksii voi ikuisuuksia käyttää. Ei tee hyvää korvalehdille).

11. Kaulakorut+Rannekorut ( Näitkin on paljon, mutta joak päivä kuitenkin käytä näitä. Rannekoruja en kyllä osta vaan teen ne itse. No ehkä 2 rannekoruu oon itse ostanut)

12. Valkoiset kivet ( juu näitä on sitten tullut kauan keräiltyä, vaikka ei sitä tuu koskaan muistetua kun muut kysyy "mitä keräilet?". Jos löydän jostain oikein kauniin valkoisen kiven otan tietenkin itselleni).

13. Vyöt ( No mulla vyöt kuluu aika äkkiä, mutta en mä niitä vanhoja pois heitä ellei ne oo tosi huonos kunnos. Määrittelen tän itselleni tavallaan pakolliseksi keräilyn kohteeksi, mutta muuta selitystä en keksi).

14. Postimerkit ( Mulla paljon kaikenlaisia postimerkkejä ja lisää keräilen aina vaan.Oon keräillyt näitä jo monta monta vuotta.En muista edes kuinka kauan).

15. Ulkomaalaiset rahat (Aina ku oon nähnyt lompakossani kivan ulkomaalaisen rahan niin oon alkanut keräilee niitä. Oon löytänyt muutamia keräilyrahojakin :)

16. Dalmiskortit (aina kun nään jonkun suloisen dalmiskortin ostan sen itselleni . Nyt on jo 5 dalmiskorttia seinälläni).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.