IRC-Galleria

jenny näkee unia part IIMaanantai 11.08.2008 17:44

kröhömnnn!!!!!
lähettiin iidan ja viivin kanssa barcaan ja sit kävellään jollain ihan random kadulla. sit tajuun et ei vittu visa electron jäi himaan ja siel on mun kaikki rahat.
no sit kuitenkin löydän sen jostain ja aletaan ettii automaattii et saadaan nostettuu rahaa. sattumoisin barcan ainut automaatti on sellasessa talossa mihin piti mennä sairaan pitkät portaat ylös. siin edessä hengaili swengaili jtn ihme populaa jotka sit lähte seuraa meitä sinne automaatille sinne ylös. nohh siinä sitten nostellaan rahaa ja mennään takas alas ku se yks tyttönen siitä lähtee jahtaa meitä puukon kanssa. juostaan pitkin niit katuja meidän pyörillä vedettävien matkalaukkujen kanssa ja se tyttö ja sen popula meidän perässä. nohhh ei siin mitään.
yritän huutaa vaan kaikille et soittakaa poliisi, mut koska ne ei tajuu suomee ni huudan vaan et polis polis! nohhh sitten joku kertoo meille että ei barcelonassa ole poliiseja mutta käviskö että se soittais palolaitokselle ja hankkis palokunnan auttaa meitä (?) mitäähhh?!
päästän kuitenkin niitä ihme psykopaatteja pakoon kun yökätään johnkin hevos vaunuun josta löydetään suomalaisia turisteja jotka esittelee meille jtn niiden kuvia ruotsista..hähhhh!
kuten unissa yleensä yhtäkkiä ollaan hypättä johonkin ihan toiseen ulottuvuuteen. ei ollakkaan enään sellasessa pommitetussa paikassa (niin tosiaan siis barca oli mun unessa sellanen pommitettu slummi)
vaan ollaan jossain vehreällä omakotitalo-alueella. siinä sitten kävellään viivi hienossa juhlamekossa ja korkkareissa, minäkin mekossa ja iida pelkässä dieselin paidassa.
yhtäkkiä sen maan läpi alkaa puskee sadettajia ja juostaan niitä karkuun, sattumoisin kuitenkin unohdin mun huivin sellaselle kivetykselle, ja lähdettiin siis hakemaan sitä.
huivi saatiin takasin ja päätettiin lähteä hostellille. jouduttiin siis nyt menemään takaisin sinne pommitettuun slummi barcaan ja ettimään taxi. barcassahan ei kuitenkaan ole taxeja mutta joku täysin random musatuottaja päätti kuitenkin antaa meille kyydin, auton takakontissa olikin jo valmiina meidän tavarat (unessa täysin normaalia että jollain rando tyypillä on kaikkien matkalaukut hänen autossa?)
nohhh, auto oli sellanen vanhan vanha kultainen mersu joten jouduimme ensin korjaamaan sen ennen kuin pääsimme liikkeelle. lopulta kuitenkin pääsimme hostelliimme jossa laitoimme matkalaukut turvaboxiin joka oli kuin joku helvetin holvi!
siitä lähdimme suoraan shoppailemaan. jossain vaiheessa kun pyörimme eräässä liikkeessä ajattelin että no johan on kun on niin tutun näköstä tavaraa ja kaikki asiakkaat tuntuu olevan suomalaisia, sitten tajusinkin olevani ahh niin ihanassa omassa työpaikassani lindexillä.....mitäköhän vittua tapahtu.....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.