IRC-Galleria

ei voi morooooooKeskiviikko 08.10.2008 17:14

eieieieieiieiiii musta on tullu ihan epä-jenny!! en oo enää ollenkaan jenny, oon joku pirjo-tapio Imatralta. pelottavaa.
siis ei enää mitään jennyä jäljelä siis ei mitään :O musta on tullu epäsosiaalinen imatralainen!!! nyhjötän himassa ja mikä pahinta LUEN KIRJOJA!!!! luin tänää kirjan, yhen kokonaisen vitun kirjan, eieieiie, vihaan kirjoja!!!! ja sekin kirja oli ihan paska mut luin koska ei muka ollu muuta tekemistä! oikeella jennnyllä olis aina parempaa tekemistä kun lukee paska kirja!
Vielä pahempaa! huomenna olis keikka, mut meen tänään kaupunkiin ostamaan yhen kirjan jonka oon halunnut jo pitkään SIIS HALUNNUT KIRJAN!!!! suunnittelen missaavani keikan ja viettävän rauhallisen hima-illan lukien sen kirjan...mitä vituuaaaaa!!!!! en oo ikinä eläessäni viel sanonut noit!! "ei, en tule keikalle jonne minulla on jo lippu koska haluan lukea kotona kirjan"
Ja tää kaikki paha jatkuu ja muuttuu pahempaan suuntaan! En halua juhlistaa sitä päivää kun saan tuon maailman turhimaan iän täyttymyksen :D haha! huonoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.