IRC-Galleria

larssonii

larssonii

on sergio ramosin tuleva vaimo.

Turn all your anger to love.Maanantai 14.01.2008 23:33

Minua ärsyttää, tiiättekö miksi? Minuulla on pikkuhiljaa alkanut lähteä järki tiettyjen miespuolisten henkilöiden kanssa. Ja syy siihen on se että nämä ihmiset, jotka kuvittelevat itse olevansa "ah-niin-täydellisiä-muusikoita" haukkuvat bändejä, joista minä tykkään. No joo, olen jo tottunut niihin piikittelyihin,joita saan kuulla Smakista, mutta nyt ei olekaan kyse Smakista. Nimittäin minä tykkään Sturm Und Drangista. Tykkään siitä aika paljonkin ja se tuntuu olemaan tämän hetkinen pilkankohde ikäisilläni pojilla. En voi ymmärtää miten pojat löytävät jokaisesta musiikkitiedon tunnin aiheesta muka jonkun yhteyden Sturmikseen. Esimerkiksi kun puhuttiin kastraattilaulajista (miespuolisia laulajia, joilta leikattiin siemenjohtimet pois, jotta niille saataisiin ihan hullun korkia ääni) niin Samuli sanoo: " ai vähän niinku semmosia ku Sturm Und Drangin André?"
Oikeasti en enää kestä. Ymmärrän, jos nämä pojat eivät tykkää Smakista, koska se ei ole sellaista musiikkia mitä he yleensä kuuntelevat, mutta Sturmiksen kohdalla se on eri juttu. Meidän lukion pojat voisi oikeasta tykätä siitä bändistä, jos bändin jäsenet eivät olisi niitä itteään nuorempia ja paremman näkösiä, sillä epäilen että ainakin muutamat Sturmiksen kappaleet voisi oikeasti upota niihin. Se on sitten tietenki eri asia jos et tykkää bändistä sen takia että sen musa on ihan paskaa, mutta eikö se ois sitten sama pysyä hiljaa? Enhän määkään ikinä hauku teidän omia bändejä vaikka ne ois iha perseestä. Mutta sitä se kateus teettää!

Mutta sain kyllä maailman loistavimman idean aiheeseen littyen. Ajattelin että jos joskus saan pitää päivänavauksen niin soitan jonku Sturmiksen tuntemattomamman ja vähän rankemman kappaleen ja sanon "Tämä oli Suomen toiseksi parhaan yhtyeen eli Sturm Und Drangin kappale ja se oli omistettu kaikille lukion pojille, koska he niin kovasti tätä bändiä rakastavat.!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.