IRC-Galleria

Tuskaista valvomistaMaanantai 19.05.2008 02:31

Tuska!

Nyt 2 tunnin päästä alkaa työt.. se kestää aamu kuuden pintaan.. siis korkeintaan ja kun tuun kotiin en käykkään nukkumaan kun pitää aamu 9 aikaan ollla työkkäris. Siis kahvia ekaksi tippumaan, jonkun leffan jos valitsis, keräis sipsipussin ja limonaadiputelin käden ulottuville ja viettäis telkun ääres aikaa.. Pitää vaa miettii et kattooko olkkaris vai hipsiikö omaa huoneesee kattoo leffaa.. Oikeesta vois vaik valkata leffan jo etukäteen.

Diämn.. miks en käynyt ajoissa siel työkkäris, huomen on vika päivä ni on pakko valvoo ellei tahdo selvityksii tehä. Jos meinais soittaa tarvis valvoo kuitenkin.. koska mä en luota siihen et herään aamul. Soitonkin pitää tapahtua 9-11 välillä, joten melkee sama se on soittaako vai käykö visiitillä.

Kulunut viikko meni kurssilla käydessä, joten aikaa ei aamulla työkkärille ollut.. toissaviikolla nukuin joka aamu pommin.. piti lähtee, oli kellosoimas 5 kertaa, mut aina torkulle.. ei sitä vain jaksanut.. nyt ajoin itseni tilanteeseen että on pakko valvoa tuskaisesti yön yli. Heräsin tänään 18.00 ja käyn huomenna varmaan 10-11 aikaan nukkumaan.. jos saan unen päästä kiinni :S

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.