IRC-Galleria

manjaana^^

manjaana^^

♣♫ HooCee ♣♫

aamuhönkäysTiistai 07.11.2006 13:12

Jees, näin tapahtui eilen joskus aikaisin...

Mulla oli kello herättämäs 7:25, kattoin kelloa et joo, vielä sais jonkun kymmenisen minuuttia nukkua... Mulla oli valo päällä, luin tekstarin ja päätin et nukun siihen asti ku kello herättää. Pistin valon pois... Noh, sit ajattelin et kerpele, noustaan nyt ylös niin onpahan sekin pois alta (herääminen nimittäin).

Nousin, menin keittiöön, annoin Rapelle aamuruoan, kävelin vessaan. Pistin rillit koteloon, otin pillerin, pesin hampaat ja vakaa aikomus oli kaiken tämän jälkeen laittaa piilarit simmuihin ja ruveta koristamaan pärstää ihmisystävälliseen kuosiin. Kuulin, et Rape on pian syöny ja menin keittiöön pyyhkimään sen kuolahemoja niin vilkaisinpa siinä (ja siinä VASTA) kelloa ja mitä se näytti? Noh... Suunnilleen 3:23. Pitipä siinä vähän miettiä et WhAT?! Sormilla piti laskea et jos kello on puol neljä ja puol kasi soi kello et kauanko saa vielä nukkua. Pääsin neljään tuntiin... Idiootti.

Pyysin Rapelta anteeksi, et mamma antoi ruoan niin aikaisin ja et se ei pääse vielä pihalle, pussasin sitä ja tein muikkusukelluksen vällyjen väliin. Nukuin sit sinne puol kasiin todella makoisasti.

Ymmärtäisin tämän, jos olisin menny illalla ennen kybää nukkumaan mut mulla venähti taas yli puolenyön ja tuossa puol neljän aikoihin mä yleensä nukun kuin tukki. Yleensä. Kaiken huippu on se, et olin tuon hereillä oloni ajan täysin pirteä, ihan kuin olisin nukkunu sen 7h.

Ei voi ymmärtää... :) Mutta näin meillä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.