IRC-Galleria

manjaana^^

manjaana^^

♣♫ HooCee ♣♫
Jeah, taas voi kirjoittaa hienosti et aamulla mun piti kyllä nousta aikaisin, syödä, käyttää koira ulkona, mennä suihkuun jne. ja mitä mä sit oikeesti sain aikaan? Kävin suihkus sen jälkeen kun tunnin vetkutin sängys EipäsJoopasTuuRapePuremaanMuaEttäPääsenYlös -fiiwiksin. Sit meinas tulla kiire, että kerkesin ottomaatin kautta 12:00 linkkaan, jolla menin Seinäjoelle. Treffattiin Titan kans ja siitä sitten alettiin systemaattisesti käymään muutamia kauppoja läpi. Mä olin lähinnä Titalle seuraneitinä, tai siis itselläni ei vaatekauppoihin oo mitään tarvetta (tai siis you know, no money, no funny). Käytiin sit moikkaas Elskaletta (*kröhöm* siis korjaan: Ellua) sen töissä, haettiin pullat Epstorilta ja mentiin Titan luo nautiskelemaan niitä. Kiitos Titta vielä hyvästä pullasta, mä tosiaan tarjoan seuraavat sitten kun tuut taas Ranskasta tänne! ;)

Kotvasen kuluttua Titta heitti mut kaupungille takaisin, ja mä löysin kuin löysinkin itseni Seppälästä, josta ostin yhden lehmäjutun... :) Lähinnä tapoin aikaa kun odotin että äiti pääsee töistä, sen jälkeen kun mentiin sit asemalle ostaan mulle (ja Rapelle!) junalippu perjantaita varten.

Mä oon jo ihan intopiukeena, kun saan kokeilla mun uutta rinkkaa. Saapi nähdä sujuuko mulla ja Rapella meno yhtään paremmin kuin tänne tuleminen kun tavaraa oli niin maan perkeleesti mukana. Onneksi uutena vuotena tein sen välietapin Forssaan ja vein suurimman osan tavaroistani sinne. En olisi kuuna kullan valkeana saanut niitä roudattua juna/linkka -yhdistelmällä. Ja olihan tuo kivakin mennä sinne purkamaan mainosvuori. Tiesittekö, kuinka paljon 5 viikossa oikeesti tulee mainoksia?? Ihan järjetön satsi, jotain aivan järkkyä... Meinas epätoivo iskeä kun avasin etuoven ja mainokset vyöryi kynnyksen yli rappukäytävään. Oh shit, ja eikun tyrjäämään. Meni siinäkin kotvanen, että sain sen nivaskan läpikäytyä. Pitää ens kerralla lätkäistä se "ei mainoksia" -lappu oveen kun lähtee viikkoa pidemmäks aikaa jonnekin.

Ai niin, pitää kiittää Hausmyllyn poikia erilaisesta vuoden vaihtumisesta. ;D Kuuntelin nimittäin niiden levyä koko viime viikonlopun ja vuoden vaihtuessa soi, mikäs muukaan, kuin Töpseli-Tuija. So, thank's!

Näpit jäässä, joten kirjoittaminen alkaa olla tuskallista. Kuittaan ja toivotan hyvät yöt. :D



]l\/l[

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.