IRC-Galleria

mest

mest

Mitä tahansa minusta odotat, sitä en ole. Mitä tahansa minusta haluat, et taida saada kuitenkaan.

Uusimmat blogimerkinnät

jotain sekavaaTiistai 29.01.2008 00:26

voi kuinka hassua.. tai ei sinällänsä.
oon vähän sekava tänää ja muulloinkin. ajatukset harhailee ties vaikka missä.
ei kauheen kivaa tavallaan, kun pitäs oikeestikkin keskittyä tähän todelliseen elämään enemmänkin, mut en voi sille mitään että olen ikuinen haaveilija. en vain osaa keskittyä todellisuuteen. suunnittelen vaa kauheesti tulevaa, kaikkia keikkoja mitä on tulossa ja sit kans varsinkin kesää.. vaikka usein sanon olevani hetkessä eläjä, ni emmä enää tiiä oonko mä sellanen.. perjaatteessa joo, mut sit taas odotan kaikkea tosi paljon et unohdan tän hetken.. sit välillä havahtuu todellisuuteen, ja tajuu et kaikki on ihan perseestä, ja nyt ei mee hyvin.
ku haaveissa kaikki on niin paljon helpompaa. ei tarvii kantaa niin paljoa vastuuta, tai ajatella muita, saa keskittyä vaan itseensä. vaikeeta.
välillä tuntuu et eläisin jossain elokuvassa, mut sit taas taajuu, et vittu mitä paskaa.
vaik oikees elämäs tulis vaan joku pieni este eteen, ni se tuntuu ku maailma romahtais eikä koskaan pääsis siit yli, ku ei oo omassa pienessä haavemaailmassaan tottunu semmoseen...

tuntuu etten voi elää enää näin.. vaikka haluisinkin, ni en tiiä pystynkö... arggghhh.... mun olis oikeest pakko koht alkaa tajuu asioita.. kyl mä tajuun et mun pitäs elää täällä ja nyt, mut en haluis ja en vaa osaa... ja sitkun kaikki ihmiset vaan on tommosia ettei niist tajuu mitään, ni sit vaa ite kelaa et mitä ne kelaa, ja menee iiiiiihan sekasin, ku pitää yrittää tulkita muita ja itseään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.