IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

Elama jatkuu Chicagon jalkeenkin..Tiistai 17.10.2006 08:51

Hello!!

Tama viimeisin roadtrippimme oli hieno kokemus, vaikka autossa istuminen oli vieda jarjen. Yhteen suuntaan kaikkine pysahtymisineen ajoimme sinne 12 tuntia. Chicagossa saa oli alyttoman kylma ja menomatkalla koimme jopa lumisateen. Myos mina kannoin korteni kekoon ja suostuin ajamaan autoa aika pelottavalla moottoritiella megaisojen rekkojen keskella... tosin vain reilun tunnin ajan ; )

Seanin kaverit Chris ja Greg joiden luona yovyimme olivat mielettoman mukavia ja pojat asuivat hyvin tilavassa ja viihtyisassa asunnossa Loyolan yliopiston lahella. Ensimmaisena iltana menimme paikalliseen opiskelija baariin ja tapasimme heidan kavereitaan, ja joimme ... no ainakin tarpeeksi.

Seuraavana paivana tuli shoppailtua noin 7 tuntia keskustassa, ja rahaa kului....noh ainakin tarpeeksi.

Yritin Sami tosissani etsia niita sun kenkia mutta ei loytynyt oikeaa mallia tai varia. Kavin jopa Lacosten kaupassa mutta siella myytiin pelkkia vaatteita... toivottavasti kenkapainajaiset ovat hellittaneet.

Lauantaina viimeisena iltana ennen lahtoamme menimme paikalliselle trendikkaalle klubille kuuntelemaan yhta maailman huippu tekno dj:sta. Taytyy tarkistaa tyypin nimi silla nyt ei voi mitenkaan muistaa.

Eilinen paiva kului autossa ja tama paiva on kulunut jokseenkin koomassa. Hauskaa oli Chicago on mieleton kaupunki. Tosin rikollisuutta riitti, onneksi meille ei kuitenkaan kaynyt mitaan.

Terveisia kaikille rakkaille ystaville ja erityisen rakkaalle Samille!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.