IRC-Galleria

minnimööpeli

minnimööpeli

arkipäivän vastustamaton nautinto

ValmistujaisjuhlaTorstai 18.12.2008 22:44

Tänään se sit oli. Rillossa käyminen jäi kun toinen kavereista oli vatsataudissa ja toinen aamulla aikaisin töihin. Luvattiin mennä joku kerta lähiaikoina ottamaan se uusiksi. :)

Niin itse valmistujaisjuhla. Tilaisuus Sigyn-salissa oli hieno ja koskettava. Sain toisen luokkakaverini kanssa stipendin luokkamme parhaina :) Se taisi olla elämäni ensimmäinen stipendi tuollaisesta saavutuksesta. Se tuntui niin hienolta ja vielä kun opettaja totesi, etten olisi saanut olla missään nimessä asiasta hämmästynyt. Vaikka sitä itseasiassa olin todellakin. Meidän yliopettaja tarjosi meille tänään meidän ryhmästä valmistuneille shampanjat, kuten lupasi silloin kun aloitettiin koulu.

Käsittämätön fiilis. Tää on nyt viimeinkin tässä... En pysty ymmärtämään. Huomenna pitää mennä koululle vielä hakemaan jotain "yllätystä" yliopettajalta. En tiedä mitä ihmettä se voisi olla. Mulla tulee ikävä koulua. En osaa olla ilman.

Ei tuu oikeen sanoja tms. Vaikea käsittää että tämä on tässä. Oon hämmentynyt ja jotain muutakin varmaan mut MAHTAVA FIILIS!!! Voi kun tää päivä ei loppuisi koskaan <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.