IRC-Galleria

mirakoo

mirakoo

muokkaa tilaansa

Flintsiä kattomaanTorstai 09.03.2006 15:22

..meinaan mennä kohta City-Anttilaan. Ville on jo Helsingissä ja tulee kohta moikkaamaan tänne meidän toimistoon. Oli eilen aika muikea fiilis kun niiden albumi meni yllättäen listoille. Sija 17 olis hyvä vaikka kelle debyyttisijoitukseksi, mutta kun siinä on sellainen pointti että Flinchin albumi on ollut myynnissä vasta kaksi päivää. Normaalioloissa se levy löytyisi listoilta vasta ens viikon keskiviikkona, mut se yllättäen löytyikin jo nyt - kahden myyntipäivän jälkeen! Eli kai sitä on sitten ihan kivasti myyty. Hyvä hyvä hyvä!
Skene-Simo heitti mulle sellaisen biisihaasteen, jossa pitää kuvailla kaikkia juttujaan biiseillä. Se on tuolla piilossa odottamassa inspiraatiota. Sori Skene, pian..
Sain tänä aamuna pitkästä aikaa parhaan videopätkän - sellaisen hauskuusosaston. Siinä koira järsii luutaan ja samalla sen toinen takajalka heiluu siinä korvan tuntumassa. Koira hermostuu omalle jalalleen joka "yrittää ihan selkeesti varastaa luun" ja ärisee omalle jalalleen ja yrittää purra sitä. Hehe, siitä tuli kyllä iloinen fiilis. Nätti, mutta tyhmä..
Joo. Sit taas töihin. Paussi pidetty.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.