IRC-Galleria

olin lentokoneessa ja luin just jotain lehtee ja lentoemäntä olis just jakanu meille jotain ruokaa kun se lentokone pommitettiin alas ja se tippu jonnekki viidakkoon. mä sain jotain hittii päähäni ja muisti meni ja taju lähti. olin kai ainut joka pelastu, mutta en siis tosiaan muista ku meni muisti. paikalliset löysi mut sieltä lentokoneen raadosta ja mut vietiin johonkin afrikkalaiseen slummi kylään ja siellä mut puettii sellasee kaapuun mitä niillä nyt usein on päällä.... mua oli sattunu jalkoihinkin, koska jouduin käyttää sellasia vanhanaikasia kävelysauvoja, että pystyin liikkuu.

isi ja äiti lähti ettii mua. äiti ratsasti norsulla ja isi tuli perässä sellasella keltasella jeepillä stetsoni päässä ja ne tuli sinne kylään. ne ei kuitenkaan tunnistanu mua, koska olin saanu naamaan vähän osumaa ja se oli ihan norsun vituilla ja mäkään en tunnistanu niitä kun ei tosiaan muistia ollu. sen mä muistan et surin ku patrik ei tullu ettii mua, mutta sit se tuli sellsessa tarzan asussa sinne.

siitä oli tullu vammanen ja se puhu vaa apinoiden kieltä ja siihen oli kasvanu tosi paljon karvaa. sit mä heräsin ku me syötii siel kylässä riisiä joka oli tehty kuraveteen...

mitähän uni asiantuntija kertois tästä unesta? :o

ps. hihiii sunnuntaina seittemän jälkee mä oon nokka kohti espanjan aurinkoo ja paten kainaloooo, pusi pusi tänne loskaseen suomeen <3 mä muistelen teitä sit ku makaan auringossa ja vetelen aurinkorasva ruskettuneelle hipiälleni ;)))))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.