IRC-Galleria

aamuni iloksi :DTiistai 16.02.2010 09:11

Hei vaan kaikille olen tullut takaisin vaikka en minnekkään mennytkään. Tänään ajattelin kertoa teille asiantuntevia ajatuksiani ja näkemyksiäni amispoppareista. Joita tuntuu vuosista toisiin pyörivän joka paikassa niinku kärpäsiä paskatunkiolla.
Amispoppari on teiden ja kylien kuningas yleensä noin 18-30v Kotona asuva tai sossuntuilla elelevä tapaus. Koulutetuimat ovat käyneet jossakin amiksessa autopuolen ja elelevät sitte päivärahoilla. Ymmärrettävästi heillä ei ole aikaa töihin mennä koska sillonhan jäisi paljon vähemmän aikaa ajella kylillä pillurallia ja popittaa. Amispoppareiden autot ovat yleensä jostaki romuttamolta ostettu upee kaara(Corola tai vastaava ruosteinen paskakasa) Mikä pysyy kasassa jeesusteipillä jotkut ovellimat ovat saattaneet tehdä kyseisellä teipillä itselleen vauhtiviivat jotka sitte maalataan jostaki shelliltä tai essolta ostetulla 5 euron spraymaalilla. Samalla aineella hoidetaan myös auton maalaus ja peitetään ruostevauriot mitä on aikalailla joka kohdassa. Mutta pääasia että poppi soi ja sehän soi! Takakonttiin on tungettu juuri ja juuri mahtuva subbarikotelo jossa jytää ukkosenlailla vähintää pari 12 tuumasta subia joka luonnolisesti käännettään sojottaa ylöspäin jotta voidaan maksimoida peltien räminä ikään ku ne jeesusteipillä kiinni laitetut auton pellit ei jo rämisisi tarpeeksi.
Amispopparit ovat myös muodin asiantuntijoita. Vaatetukseen kuuluu jostaki kirpparilta tai markkinoilta ostettu kopio pilotti takki joka on nortin tekemiä reikiä täynnä ja jotkun öljyset farkut jotka ovat sotkeentuneet sitä ruostekasaa korjatessa. Kaiken kruunaa karjala tai vastaava lippis. Amispopparit ovat myös erittäin kovia naistenmiehiä Heillä on aina autossa takapenkillä naisia kyydissä. Jos siis jotakin siideriä lipittävää 14v teinihoroja voidaan naisiksi kutsua. Mutta eihän se 10vuoden ikäero meinaa mitään. ja koska amispopparihan ei tunnetusti osaa laskea ku korkeintaan 16asti. Ku ei sinne muille tunneille koulussa kerennyt ku piti säätää poppivehkeitä. Siksi varmaan he eivät osaa muunkaan ikäisiä tyttöjä kyytiin ottaakkaan. Eihän se toki johdu mistää sellasesta seikasta että ei kukaan aikuinen selväjärkinen nainen sellasia hielle ja paskalle haisevia popittajia jaksaisi katella. Viklop on myös pyhää aikaa amispopparille Subin säätö aloitetaan aikaisten aamulla eli siinä kello 14 kun amispoppari herää. Pitäähän sitä nukkua ku on ajeltu taas kylillä aamuun asti rankasti popittaen. Kotipihalla sitte aletaan säätää subia kohilleen jollakin basson testauslevyllä ja tietysti kaikki diskantit otetaan pois käytöstä mitä nyt sellasilla tekee ja katellaan uudet ruostejäljet jotka peitetään sillä spraymaalilla ja sitten alkaaki olla tämä kylien kuningas valmiina ja sitte vaan illalla haetaa niille teinihoroille vähä siideriä jos vaikka lohkiais helpommin ja eikun baanalle pellit rytkyen.
Sitten he kaikki kerääntyvät kylille popittamaan ja ajamaan ympyrää ja vertailemaan kenellä on kauneimmat teinihorot kyydissä ja kovimmin rämisevät pellit.
Sitten kehuskellaan kuinka on nyt saatukkaan takakontti tiiviksi ja bassontoisto isommaksi. Tämäkin luonnolisesti jeesusteipillä vaikkakin sitä ei tietenkää myönnettä vaan väitetään ostaneen jotaki oikeen ylikallista tiivistysmassaa. Heille kyllä naureskelevat ja huutelevat kaikki tavalliset ihmiset. Mutta amispoppari tulkitsee tämän ihailuksi koska eihän ne ne mittää kuule ku kuulo on popitettu jo vuosia sitten pois ja silmät on täynnä jotaki öljyä tai vastaava. Sitten vaan ajellaan ympärikylää nortti huulessa ja popittaen ja ollaa illan kuningaita.
Eli tässäpä oli tälläinen pieni tiivistelmä amispopparin jännittävästä elämästä mikä tuntuu säilyvän vuosista toisiin saastuttamassa kyliä ja korviamme.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.