IRC-Galleria

piikkipaa

piikkipaa

kaikkien protagonistien antagonisti!
Googleta hakusanoilla: "(nimesi) on" (esim. "matti on")



1. Artsi on ulkona - (ihan pihalla)

2. julia! kiva kun vastasit! ja artsi on munkin mielestä kiva! pääsin ratsastamaan artsilla koska tätini ja serkkuni ratsastaa siellä! ... - (en tunnusta ;)

3. Artsi on perin juurin tavallinen suomalainen keski-ikäinen mies, ... Artsi on hyvin positiivinen ja hauska hahmo. Hänessä on runsain mitoin tervettä itseironiaa. ...

4. Artsi on kovin vetomies tällä planeetalla! Toinen asiallinen on PlanBeen Onni. ... Ei pitäis olla mitään epäselvyyttä siitä, että Artsi on kovin ja varmasti tunnetuin ...

5. Artsi on tietenkin kova jätkä. ... - (no tietenkin =)

6. Oikeasti, luovuttaisin vasemman kivekseni tuollaisista geeneistä kuin sinulla Artsi on. Toiset tekee mitä pystyy ja sä mitä haluat. ... - (oi kiitos x)

7. Artsi on Pipsan veli. Artsista tulee oikea hurmuri kunhan kasvaa. ... Artsi on oikea hurina kone ja rakastaa kaikkia ihmisiä yhtä paljon. ... - (hurrr..)

8. Artsi on ollut vain näyttelyissä & sijoittui viidenneksi ... Artsi on vain kerran astunut yhden tamman mutta tamma kuitenkin jouduttiin lopettamaan koska ... - (öhh..)

9. Artsi on ollut opettajana. pidetty. Ajatus toiminnan lopetta-. misesta on kuitenkin pyörinyt yrit-. täjän mielessä jo jonkin aikaa. ...

10. Artsi on avoinna kirjaston aukioloaikoina. Ma Ti Ke To. 12.00 - 18.00. Artsin näyttelyt 2006 . Artsin näyttelytilahakemus. Artsin tilaesite. Tällainen on Artsi. ... - (tervetuloa!)

11. Artsi on ihan oikeassa , pyöräni kanssa olisi ollut helppo " hiippailla " rantaan ! - (i told you so)

12. Artsi on erittäin sosiaalinen koira tulee toimeen kissojen , lasten , mummojen , pappojen jne ... - (vuf!)

13. Tässä kohtaa artsi on kyllä erehtynyt. - (ei aina voi olla oikees :)

14. artsi on suomen parhaimman näkönen poika , nuori malli . : ). pire_88. 18.4 . 21 : 53 : 40. viesti 10 / 24. ooh . . . . < 3. PIRE. 18.4 . 21 : 54 : 17 ... - (olen otettu)

15. Mitähän Artsi on tehnyt Zeuksen eteen . . . . muuta kuin snorklaillut perse vedenpinnassa . Sillä taitaa olla pipa hukassa ... - (nii.. onko ketään löytäny sitä?)





nii mäki sua Google <3

xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.