IRC-Galleria

TöissäMaanantai 28.07.2008 12:39

Hohhoijaa, se ois sit loma takana ja arki edessä. Vaikeuksia oli herätä, Tuukan kanssa oltais mieliisti vielä torkuttu mut Topi tuli tomerana toteamaan et nyt pitää nousta et ehdit töihin :D Kun illalla juteltiin et nyt pitää koittaa jaksaa herätä ja saada rytmi kuntoon.
Topi on kyl viime aikoina ollut muutenkin ihan mielettömän auttavainen ja hyvällä tuulellakin.

Viime viikolla oltiin isolla porukalla Pärnussa sunnuntaista torstaihin, mukana oli siskon perhe (2+2), mutsi ja minä poikien kanssa. Oli kivaa, säät oli loistavat ja meri parhautta. Ja teki hyvää päästä omista nurkista pois. Matkan saldona myös se, että Topi rakastui "Vieläkö soitan banjoa?" -biisiin ja laulaa sitä jo ulkomuistista.

Viikonloppu meni kyllä loppupeleissä loistavasti vaikka pari vastoinkäymistä yritti fiiliksiä huonontaa. Perjantaina tuli tuhottua Virosta tuotuja siidereitä, pelattua Carcassonnea ja naurettuakin melkoisesti, hyvää terapiaa. Lauantai Nuuksiosession peruumisesta ja poikien yllättävästä mulle takaisin tulemisesta huolimatta meni mainiosti, lähdettiin sitten mökille jossa riehuttiin rannassa ja järvessä, käytiin poikien ja mutsin kanssa soutelemassa yms. Kahdeksan aikaan jätin muksut sinne ja ajelin stadiin jossa Koffin puistossa odotti joukko puolituttuja ihmisiä joita en ollut aikoihin nähnyt. Oli kyllä mukava ilta ja hauska nähdä sitäkin väkeä. Aamulla stadista kaverin luota herättyäni piti vielä poiketa Hietsun kirppikselle pyörähtämään ja sitten syömään kinkkiruokaa. En ole itse asiassa ikinä syönyt kinkkiä krapulasafkana mutta suostuin onneksi kokeilemaan vaikka veri veti pitsalle, kyllä se valkosipulikana oli aivan taivaallista.
Sitten pitikin huristella takaisin Karjalohjalle jossa vielä pari-kolme tuntia tuli uitua rannalla ja touhuttua kunnes palattiin poikien kanssa kotiin ja alettii valmistautumaan tähän arkeen palaamiseen.

Eikä ihme kyllä edes hirveästi vituta olla töissä jos tarkemmin miettii, ehkä tekee hyvääkin päästä tänne välillä "lomailemaan" kotihommilta :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.