IRC-Galleria

rotunainen

rotunainen

tajunta laajenee kunnes se hajoaa

Uusimmat blogimerkinnät

0017 sanoo:
olipa kerran peruna joka oli kyllästynyt elämäänsä. eräänä päivänä hän päätti jättää tylsän elämänsä ja mennä kiertelmään maailmaa. peruna matkasi ranskaan ja tapasi siellä oikein sievän ranskanperunan. koska tarinamme pääperuna oli miespuolinen, hän ihastui naispuoliseen ranskanperunaan. he käveli vä eiffel-tornin alla eräänä kauniina iltana ja päättivät matkata tornin huipulle.
Kuuluisa kumiperuna sanoo:
o.o
Kuuluisa kumiperuna sanoo:
se sekos..
0017 sanoo:
matka huipulle oli raskas, mutta he pääsivät pitkän kiipeämisen jälkeen huipulle. siellä he istuivat ja katsoivat yhdessä kirkasta tähtitaivasta. pian eiffel-tornin vartija, joka oli porkkana, oranssi juures, yllätti perunaparin. kummatkin pelästyivät suunnattomasti ja he putosivat tornin huipulta suoraan maahan. PLÄTS! enään ei ollut perunoita missään, mutta kasa perunamuussia oli ilmestynyt.
Kuuluisa kumiperuna sanoo:
o.o
Kuuluisa kumiperuna sanoo:
mitäs perunamuusi teki?
0017 sanoo:
muussi nousi ylös, tai miten nyt se sanotaankaan, ja hieroi päätään kovasta iskusta. "voi minua", se sanoi ja katsoi itseään erään suihkulähteen vesialtaasta. "tämmöinen möykkykö minusta on tullut". se lähti myllertämään kohti venäjän maata, jonne kaikki muussit lähetettiin, koska muussien sukupuolta ei voinut tunnistaa ja venäjä on tunnettu sukupuolettomista asukkaistaan.
Kuuluisa kumiperuna sanoo:
O.O
0017 sanoo:
siellä se vietti elämänsä viimeiset elinpäivät, kunnes porkkanavallankumous alkoi ja porkkanat raivasivat kaiken perunaan liittyvän pois tieltään. ranskanperunan tilalle tuli ranskanPORKKANA ja kaikki sukupuolettomat PORKKANAmuussit lähetettiin venäjälle, sukupuolettomien juureksien maahan. LOPPU.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.