IRC-Galleria

:DTiistai 25.08.2009 17:03



Tässä tempauksessa kannattaa ottaa huomioon, että palaneesta kumista aiheutuva savu on erittäin myrkyllistä, jopa vaarallisempaa kuin se liima jota yleensä haistelet ja kovalla vauhdillä pyörivästä kumista saattaa lentää kappaleita omiin ja kanssaihmisten silmiin. Sitten asiaan...

Aseta molemmat jalat tukevasti maahan. Ota ohjaustangosta tukeva ote ja purista kytkin ja etujarru tiukasti pohjaan ja aseta vaihde kakkoselle. Kakkosvaihteella pystyt tekemään pidemmän kumin polton ja pienemmillä kierroksilla. Päästä pikkuhiljaa kytkintä kunnes tunnet, että se alkaa ottamaan kiinni. Nosta kierrokset sellaiseen lukemaan jossa tiedät pyöräsi varmasti vääntävän ja tehoja riittävän. Nosta kierroksia kunnes takarengas alkaa pyörimään tai jos näin ei tapahdu päästö kytkintä vielä hieman lisää. Tosimiehet ja idiootit päästävät kytkimen kokonaan, mutta tätä ei yleensä suositella aloittelijoille.

Jos tehot tai taidot ei muuten riitä, voit koittaa kumin polttoa vesi- tai öljylammikon päällä vähentääksesi takarenkaan ja asfaltin välistä kitkaa. Ai niin unohdin aiemmin mainita, että kumia poltetaan yleensä asfaltilla. Hiekalla sitä kutsutaan sutimiseksi. Toinen helpotus takarenkaan liikkeelle saamiseksi on pyörän keinuttaminen painamalla homoeroottisella lanteen keikutuksella etupäätä rytmisessä liikkeessä alaspäin.

Sitten kun homma alkaa olla hallussa, voit alkaa piirtämään kuvioita asfalttin. Kuvioista esimerkiksi rinkelidonitsit, nimikirjaimet ja muut hankeen kusemalla tehdyt taideteokset ovat suosittuja myös tässä hommassa.

Kaikista hienointa on, kun aikaansaatuasi kunnon savupilven, peruutat hieman taaksepäin kadoten omaan kaasuusi, päästät etujarrun ja singahdat eteenpäin suoraan ambulanssiin.

Vauhdissa polttaminen on hieman hankalampaa, mutta onnistuu seuraavalla tavalla. Aja ykkösellä noin 20km/h ja nouse seisomaan jalkatapeille. Paina kytkintä, vaihda kakkoselle ja nosta kierrokset vääntöalueelle. Päästä hiljalleen kytkintä pitäen samalla etujarrulla nopeus vakiona siinä kahdenkympin nurkilla. Lisää takarenkaaseen vääntöä päästämällä kytkintä ja lisäämällä kierroksia kuten paikallaan ollessa niin eiköhän se siitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.