IRC-Galleria

tylsäää :)Sunnuntai 23.08.2009 18:23

listaa asioita 8 eri ihmisille, joille olet aina halunnut sanoa, mutta päläpäläpä ja näin päin pois : )

1. homie, on ollu mukavaa aikaa sun kaa ja oot tosi hyvä jätkä, toivottavasti menestyt tulevaisuudessa. lippu korkeel vaan ja älä anna nousta nesteen päähän =)

2. En jaksanu pistää teitä tähän erikseen mutta 6 tyttöä kuuluu tähän, ootte mun tosi ystäviä ja mulla ois ollu erillainen elämä ilman teitä :)

3. Oot tosi mukava ja yks mun parhaista kavereista:) monitaituri lajissa kun lajissa :) välillä vituttaa mutta eiköhän se asiaan kuulu :D

4. Oot todella mukava ja nätti mutta haluaisin oikeesti tietää mitä sä tahot!

5. On ollu mukava tutustua suhun, joskus oot mua vituttanu mutta joskus oon aatellu että minkälaista ois ees ilman noin hyvää kaveri :) voin kertoo sulle itseasiassa aivan kaiken, toivottavasti pysytään kavereina pitkään :)

6. Tähän tulee kaks henkilö. Ootte tosi mukavia ja teillä on oikeestaan täysin samanlainen huumori ku mulla! saa aina parhaimmat naurut teidän kaa. Keisko<3

7. Ei kauheen hyvin tunnettu tai tutustuttu ku vasta yläasteen viimmesellä luokalla mutta nyt ollaan hyviä kavereita ja oot tosi mukava kaikille! toivottavasti kaveruus kestää pitkään. Chill beibi.

8. ikävä, mutta minkäpä sille voi. uuteen nousuun vaa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.