IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen
Justhan ma vasta vetistelin hki-vantaan lentokentalla ja ihmettelin etta mitenkohan ma tuun parjaamaan "toisella puolella".
No ihan kohta oon sydneyn kentalla itkeskelemassa sita samaa, lento lahtee nimittain 13.08 ja oon takas kotimaassa 14.08 iltakuuden maissa. En ma tieda tuleeko toi Dean mukaan vai ei, ei se taida itekkaan tietaa, mut mina kylla olen tulossa!
Pikkuveli ottaa miut asumaan sen kotiin ku mulla ei ole omaa viela, ihuna :)
Oon nyt siis Cairnsissa, asun Bohemia Resortissa (upee mesta, kunnon lomakoti: meillon uima-allas ja poreallas pihalla!!) ja teen toita samalle firmalle ku aikasemmin ja yritan saastella rahaa.. Kavasin eilen Port Douglasissa siella hotellissa missa olin alkuvuodesta toissa ja kaikki oli hurjan ilosia nahdessaan mut taas ja paakokki tarjos mulle vakkarityota sielta! Harmi vaan etten nyt ehi, hyvaa rahaa tuolta sais, mut on enaa 12 paivaa jaljella lentoon. Sanoin niille et soittelen sitku oon tullu takas tanne ennen joulua :)
Niin ja se mun pomo sielta karnevaalista sano etta oon tehny hyvaa tyota ja etta mulle on aina duunipaikka jos soitan sille. Hyva homma, on assia hihassa jo valmiiks ennen seuraavaa matkaa.
Oon just nytmuuten tauolla Shangri La- hotellissa ja taalla tyovoima saa napyttaa internettia tauoilla! Cool! Ja ne ruokkii mua myos!
Takasin sorvin aareen! -->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.