IRC-Galleria

viivv-

viivv-

- gorgo kanarialintu <3

Lucy in the sky with diamondsTorstai 27.12.2007 21:00

Joulu jollaksessa hinthaaran tonttujen kanssa, joulupukille best iskurepliikki ever. Katoin lumiukon ja kuuntelin walking in the air. Sunnuntaina back to belgium, i miss juu my girls. Ehkä scarlett ei ollutkaan onnellinen, mutta ameli varmaan oli. Ja Rhett on niin ahh, sanni knows (vaikka sillä on joku muu mielessä, varmaan Kennedy).

Lauloin koko päivän Foundationsia ja ajattelin sua sanziseni. sä oot siellä ja mä täällä - silti me ollaan onnellisia, right? uudenvuodenyöä ei ainakaan kannata tuhlata nukkumiseen (ei verna-tyyliin).

charming liesl todellakin hmph. von trappin perhe ja marian-ongelmat tekee mieli kattoo toi nyt. I know i should forget, but i can't. Laulettiin iskän kanssa näittä pilvenpolttajien parhaita hautausmaalla ja paleltiin. This is life, me ostetaan mulle nahkarotsi. sori äiti.

P.S. näin laurin tänään jossain iittalan tehtaanmyymälässä (join grandia ja söin suklaata - oon lihonu ihan liikaa, ei kiinnosta). Ja meinasin ostaa sulle beatlesin kaikki biisit (oisko ollu joku 200) sellanen nuottikirja, mutta en ostanu. Laadulla ei taida olla hintaa ollenkaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.