IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Taide
Perustettu
27.4.2006
Tilastot
Käyntejä: 378 (1.7.2008 alkaen)
Koko
2 jäsentä
Poikia: 2 (100 %)
Keski-ikä
22,2 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Poikien keski-ikä: 22,2 vuotta

Jäsenet (2)

FondBuck
« Uudemmat - Vanhemmat »

Pihasieniarvatkaa ootteko täs !Luonut: PihasieniLauantai 17.04.2010 01:30

1. Kerro mitä haluaisit sanoa hänelle.
2. Älä paljasta ketä he ovat.
3. Arvailla saa, muttei minun ole pakko vastata ellen halua.
1. mä tahdon, mä tahdon vain sut, enemmän kuin olen ketään koskaa tahtonut.... eli i really like you, toivottavasti tajuut sen vielä ite
2. mä muistan kun te olitte jotain niin parasta, jaksoitte tukee ja kaikkee, te ootte vielki mun rakkaimpia, mutta luulis ny että te ees vähän tajuisitte et nyt on vaikee olla, ja vähän tuntuu ettette jaksa ees kuunnella.
3. mitä meille tapahtu? yhtäkkiä et enää jaksanu ees yrittää, ennen juoksit mun luo ihan koska tahansa, nyt et enää ees jaksa puhua puhelimeen. missä sä olet nyt ?
4. miks musta tuntuu vähän et tää on ykspuolista, et välitä mun asioista etkä haluu kertoo kaikkee mulle, ei tarvii tietty joitain, mutta se et sä huutelet ne samat asiat muille on vähän kummaa, etkö sä enää luota muhun ?
5. sä vähän pilaat mun elämää, mut silti oot rakas, enhän mä nyt sua voi jättää, oot turhan läheinen ja toivon välillä, että olisit vaan sellanen ihminen ilman verisidettä et voisin vaan unohtaa sut. sulla ei oo oikeutta sanoo tollasii asioita mulle, vielä mä saan tarpeekseni ja kostan. sit saattaa vähä suaki kaduttaa, ku et näköjään näe omia virheitäs.

tajusin tätä tehdessä, et kauheen moni on lopettanu välittämisen, toki ootte rakkaita ystäviä, mut miksei mun asioilla oo enää painoarvoo ?

kengänpohjatVoin kertoo,Luonut: kengänpohjatSunnuntai 26.04.2009 20:16

et mä jään varmaa luokalle :
))) tai sit jos on mahollist suorittaa noit kesällä, ni teen noita koko kesän.

en saa ikinä tehtyy kaikkee mitä pitäis. Ikinä. Kaikkee tekemistä on vaan yksinkertasesti LIIKAA.
KAKS jaksoa pitäis suorittaa, kuviksen ja kässän lopputyöt ja sit pitäs viel tehä ennakkotehtävät niihi pääsykokeisiin tässä VIIKOSSA, eikä oo ollu vielä ees puhetta miten mä suoritan liikunnan.

+ oon ihan loppu. En jaksa tehä yhtää mitää ja mua vaan väsyttää ja ahdistaa kokoajan kaikki.
Neljä kuukautta nukkunu huikeet 2-4h/yö tai en ollenkaa, ja mitkään asiat ei edisty yhtään. Se läheteki sinne polille on ihan jumissa, koska siel on niin täyttä.

Ei stressaa tai mitään ajatus, että vaikka mä kuinka yrittäsin nii ei vaan oo mahollista saada tehtyy tota kaikkee tässä ajassa ja näissä puitteissa, pitää vaan alkaa vissiin kyselee niit kesäkoulumahiksia, tai jotain. En ees tiiä. Vitttttu.

HUOH.
« Uudemmat - Vanhemmat »