IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
14.10.2008
Tilastot
Käyntejä: 914
Koko
23 jäsentä
Tyttöjä: 23
Keski-ikä
25,2 vuotta
Otos: 17 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 25,2 vuotta
Ylläpitäjä
daizyli
Valvojat
NanniK, Heituli, ouss, KriSSe]]

Jäsenet (23)

-Sai-la-nallepuhiiiJanicenzhakiradaizyliTeijukkamirrizi-suitsu-oussKriSSe]]_emmiliini_susca81Alex_andraAnhedoniaNanniKTihnuu
« Uudemmat - Vanhemmat »

-Sai-la-A-P-U-V-ALuonut: -Sai-la-Maanantai 22.02.2010 01:18

Ei kukaan haluais tilata PartyLitelta jotain..!?!? Pidin kutsut torstaina ja myynti jäi niin vähän alle rajan, et saisin hyvät emännänedut.. Tai jos joku haluis pitää jatkokutsut?!?! En mä epätoivoinen ole tai mitään.. :D

-Sai-la-Kuvat poistettu!!Luonut: -Sai-la-Keskiviikko 25.11.2009 00:05

Poistin kaikki kuvat.. Maalailen edelleen kauhukuvia seinille.. Enpä kyllä pitkään aikaan ole tänne tuoreita kuvia lisäillytkään, joten ehkä ihan sama vaikka niitä ei ole ollenkaan.. FB:ssa pidän kai ne edelleen, joten sieltä voi käydä kattomassa, jos haluaa.. Vieläkin kauhistelen, ihmettelen ja pohdin.. :/

-Sai-la-Kaverilista siivottu!!Luonut: -Sai-la-Tiistai 02.06.2009 16:11

Ilmoittautukoon ken haluaa vielä kuvia nähdä ja päikkykuulumisia lueskella!! Teen sitten listaa uudestaan..

TihnuuEllen muru 8kk <3Luonut: TihnuuLauantai 21.03.2009 11:49

Huii ku aika menee nopeesti,vastahan sain tietää että oon raskaana! ja nyt mun pikkuinen on jo 8kk! <sydän>

-Sai-la-Vili 9kkLuonut: -Sai-la-Lauantai 21.03.2009 10:59

Synttäripäivän kunniaksi yöllä oli puhennut oikea yläetuhammas!! Kolmas siis kaikkiaan. Ylhäällä on vielä kolme ientä tosi turvoksissa, joten varmaan lähiaikoina tulee sit purukalustoa enemmänkin..

-Sai-la-Ja taas tapahtuu..Luonut: -Sai-la-Keskiviikko 18.03.2009 14:34

..ku äiti ei ole kotona!! Vili oli vetäny itteään käsillä, siis kai jollain tapaa ryöminy, n. reilun metrin matkan, ku oli Mumman kanssa kotona. Mumma oli antanu sille suklaakonvehtirasiasta sen rapisevan pohjan, jossa suklaat nököttää, ja sen perään poitsu oli sitten lähteny. Oli kuulema kuulunu vaan hirveä ähinä ja puhina, mut eteenpäin oli menty!!! HYVÄ VILI!!!
Piti mennä siis entiseen työpaikkaan tekemään pidempi sijaisuus.. Ainakin 5-8vkoa. Mut pomo soitti eilen ja sanoi, että sitä henkilöä, jota olisin meny tuuraamaan, ei leikattukaan jostain syystä. Oli siis menny jo sairaalaan, mut olivat laittaneet sen sieltä takaisin kotiin.. Syytä en siis tiedä. Mut niinpä peruuntu minun sijaisuus sitten. Toisaalta ihan kiva, että saankin olla Vilin kanssa kotona, mut taas toisaalta suullinenkin sopimus on ihan yhtä pätevä, ku kirjallinen, joten jos oisin ilkeä, ni vaatisin sitä työtä itselleni tai veisin asian eteenpäin, jos näin ei tapahtuisi.. Mutta en mä halua/viiti sellaista tehdä. Katotaan sit keväämmällä, josko sitä lähtis töihin, jos jotain löytyy. Ja tuntuu noita pienempiä sijaisuuksia olevankin.. Puhelin soi viikottain, mut ku hankala ottaa töitä vastaan päivän varoitusajalla, ku ei saa Vilille hoitopaikkaa.

Mutta näin siis taas mennään..

-Sai-la-Kuvia..Luonut: -Sai-la-Maanantai 19.01.2009 16:58

Laitoin kaikki teidät Heinäkuun rakkauspakkaukset listalle, ni näkyy Vilin kuvat...

Niin ja jos joku muukin haluaa niitä nähdä, ni kertokaapa, ni laitan listalle!!!

-Sai-la-Meillä tapahtuu..Luonut: -Sai-la-Sunnuntai 04.01.2009 13:18

Vili on istunu kaks päivää tosi hienosti lattialla itsekseen. Varalla pitää olla siinä takana, ku jossain vaiheessa kupsahtaa sivulle ja taakse, mut pitkän aikaa istuksii aivan yksin ja leikkii leluillaan. Eilen myös huomasin, että Vili vaihtaa lelua toisesta kädestä toiseen. En oo ainakaan aikaisemmin huomannu sen niin tekevän. Ja paljaalla lattialla siis työntää käsillä itseään mahallaan taaksepäin.

Eilen illalla myös Mumman kanssa puhuttiin, että ois kyllä jo aika lopettaa yösyönti ja alkaa nukkumaan kokonaisia öitä.. No, Vili sitten otti neuvosta vaarin ja nukkui koko yön, ku äiti laittoi pari kertaa tippuneen tutin suuhun.

Poitsuhan kasvaa ja kehittyy aivan hurjaa vauhtia!!!
« Uudemmat - Vanhemmat »