IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
10.12.2008
Tilastot
Käyntejä: 279
« Uudemmat - Vanhemmat »

KuukkeliskuVoi ei xDDLuonut: KuukkeliskuMaanantai 07.06.2010 12:24

Mä sain Narskalta lahjan > iha perseesti meikkejä!! Mut sit tajusin mitä varte ne on ;__; Oon menos Naruto elokuvaan.

Sii unes kyl koitin kaikkeni ettei olis pakko. Ne käski vaa mennä äkkiä vessaan laittautumaa XDDDDDDD missä maskeeraajat siel oli???! :
D Ja sitteku oli ready, nii ne muut oli jo syömäs ehtiny käydä ja heti melkee alko. Olin ajanu jopa mun "mahakarvat", ku luulin et niit pitää esitellä, mutta tämä elokuva ajottuikin talveen ja olin sillee YESS.

...

Tajusin kui vaikeet se on pitää pokka ku Naruto saa turpaansa ja mun pitäs olla hätääntyny XDDDDd Hajosin jatkuvasti ku piti sii karjuu kurkku suorana NARUTOOOOOOOOO ku Naruto sai maistaa jonku random ninjan kädestä. 8DDD Jotenki vitu huvittavaa! Yritin alkaa peitellä mun repeemist kädel mut ohjaaja huutaa sit et "ÄLÄ KAIVA NENÄÄ SIELLÄ, KÄDET MAATA KOHDIN JA HÄTÄINEN ILME NAAMAAN!" Vittu oli vaikeeta pitää naama peruslukemilla, melkee aloin kunnon itkuun (tuska+huvitus) ja siitäkös ohjaaja tykkäski: "Juuri noin, hätäinen ja itkuinen ilme! Vapauta lahjasi!! Sielusi on pelissä!!"

... Sasuken sielu vai Sasuken homolta haiskahtava suhtautuminen Naruton löylytykseen? Kuka sen kässärin oikee kirjotti?

Sitte pääsin sen yli jotenki xD Ja pääsin seuraavaan kohtaukseen mis piti heittää kunai kameraa päi mut vähä viistost. Ja kaikki kuvaajat piiloutui 8( Varmuuden vuoks.

sannsaxTwilight rulez X'DLuonut: sannsaxLauantai 17.01.2009 22:25

Edward SANOO: "What a stupid, masochistic lion"
Tekstitys: "I'm like a stick in a stick line"

sillee... WTF?!?! O.o AHAHAHA kiinalaiset osaa <3
« Uudemmat - Vanhemmat »