IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
15.5.2009
Tilastot
Käyntejä: 568
« Uudemmat - Vanhemmat »
eivvvittu xd lomasiis alko <33333 tosin ei hirvee pitkä.. joo ja tosiaa vitu huba tulos taas ku lähetää tänä iltana ajaa ROVANIEMELLE mummolaa viettää itsenäisyyspäivää ei vitun vittu oisin salee halunnu partyy frendejen kaa enkä istua misssää mummolassa.. ragesin mutsille ja faijalle että miks vitus mun pitää lähtä.. nii ne alko jauhaa jostai vtu perinteistä??? MUA EI VITTU KIINNOSTA PERINTEET JA ITSENÄISYYSPÄIVÄ TARKOTTAA MULLE YLINMÄÄRÄSTÄ VAPAAPÄIVÄÄ JA TUNTEMATONTA SOTILASTA. kits mo. en salee lähe sinne korpee. ja ollaan siel salee niinku sunnuntaihi asti..

-nnuppe-siis wtf!!! O__OLuonut: -nnuppe-Torstai 24.12.2009 21:13

noi ärsyttävät tyypit ovat taas meill (hieno tapa viettää jouluaatto) ja ne kävi mun faijan kääny läpi!!! jotenkin mä sain sen heiltä pois!! oon varma et ne ottii sielt jonkun numeron mut jo... kerroin faijall ja hän näytti aika vihaselt.. se siitä heist~ no joo mä vihan joululomii ku kaikki muut pääse tapaan perheittään ku meijän on helvetin kaukana!!!! ja sit me ei saada joululahjoikaan... nii ja joutuu kestää tota ämmä jonka kaa joudun asuu viel monta vuotta >:/

ääägh haluun kavereit tänne<3 no ainakin nyt tulee Doctor Who<33 jtn hyvää :D

munakitkin ja nauroinLuonut: munakMaanantai 21.12.2009 00:28

sain nyt jo mun synttäri lahjan mutsilt, sain silt vitun ruman HALTI laukun, sit rupesin vaa itkee ja nauraa ku se on nii vitun ruma !
nyt mua vituttaa ku sain nii PASKAN lahjan ettei mitää rajaa, maltan tuskin odottaa mitä saan faijalt.. -.-

satan 666
« Uudemmat - Vanhemmat »