IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
20.5.2009
Tilastot
Käyntejä: 69
« Uudemmat - Vanhemmat »

Quatermass[Ei aihetta]Luonut: QuatermassTorstai 02.07.2009 09:01

Löysin keittiöstäni ciabatta-sämpylöitä. Hyviä. Siis leipomon sämpylöitä! Ja ne ovat hyviä! Olen tottunut että leipomon sämpylät maistuvat aina ihan hirveältä mössöltä, ja ovat vielä mössöpehmeitäkin niin että ei saa edes voideltua kunnolla. Mutta nämä ciabattat ovat melkein yhtä hyviä kuin itse tekemäni.(ja tämän kerran en kehu itseäni turhaan)
Salaisuus löytyy tuoteselosteesta: vehnäjauhoja, vettä, rapsiöljyä, hiivaa, suolaa. Siinä kaikki. Ei mitään lisäaineita jotka muuttavat sämpylän mössöksi.
No okei, vehnäjauhot eivät ihan äärettömän ravitsevia ole, mutta lopputulos on hyvä. Eikä vaihtoehtoisten jauhojen käyttäminenkään sämpylää tuhoa, tehtiin kokkikoulussa aina tosi hyviä sämpylöitä ties mistä eksoottisista jauhoista, ja tuli todella hyvää. Joten mitä vittua leipomot oikein tekevät väärin?!

No, se sämpylöistä. Oikeastaan piti vain kertoa että perustin blogin. Mutta ne olivat niin hyviä sämpylöitä että piti vähän vaahdota. Niin, tosiaan: http://mikropop.blogspot.com/
Tulen kirjoittamaan sinne aika pitkälti samaa huttua kuin tännekin, ja jossain vaiheessa kopioin vanhoja tekstejäni täältä. Siinä vastaus ennen kuin ehditte kysyä "kannattaako vaivautua?"
« Uudemmat - Vanhemmat »