IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
30.6.2009
Tilastot
Käyntejä: 588
Koko
4 jäsentä
Tyttöjä: 4
Keski-ikä
22,5 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 22,5 vuotta

Jäsenet (4)

KiriyamaemtzuSJJ
« Uudemmat - Vanhemmat »

ZuveHetalia photareiden jälkimainingitLuonut: ZuveKeskiviikko 12.08.2009 01:12

Eli tosiaan: Olin neljä päivää Hetalia-hörhöilemässä Helsingissä - Lauantaina seilattiin Suomenlinnaan, sunnuntaina hilluin Cosplay Gaalassa ja ma-ti päivät kului photoshooteissa. :>

Ensinnäkin oon iloinen, että olin ajoissa paikalla lauantaina, enkä unohtanu mitään ja löysin toiset miittiläiset. Lagasin tuttuun tapaani aluksi, mutta mm. hame-Puola teki ystävällisesti tuttavuutta. :3 Meitä oli sellaset 30-40 (?), joten ymmärrettävästi ympärillä olevat ihmiset oli hieman hämillään. :D

Japsuturistit oli varmasti iloisesti yllättyneitä meidän rantautumisesta Suomenlinnaan - tykkäsivät ottaa kuvia vähän väliä. Ja voin vaan kuvitella, mitä yks japanilainen pariskunta aatteli, kun mä (Liettua), Natsi-Suomi, Kreikka ja hame-Puola tultiin jostain pimeestä tunnelista ihan yhtäkkiä. ;D

Oli ihan kiva aiheuttaa yleistä hämmennystä. 8> Eduskuntatalolla joku poliitikko tuli kyseleen Hetaliasta ja samoin teki pari italiaistakin. Kukaan ei onneks tullu valittaan meille mitään, ellei sitten metrossa ollutta humalaista lasketa, joka huus, että vois nussia meitä kaikkia. ;DD

Eli joo, molemmat photarit oli oikein mukavia. Tuli siinä hesakin vähän enemmän tutuksi, ja oli kiva mennä leffaan, kun Kreikka (yks Ninnu) löys viis ilmaislippua Finnkinoon. :D Manga Caféssakin kävin vihdoin ja japanilaistyyliseen puutarhaan oli kiva tutustua~ Kaikenlaista tuli siis nähtyä.

//

Kiitokset siis kaikille hetalioille ja etenkin Evodesulle, jonka luona sain yöpyä. :> Kivaa oli, vaikka (tapani mukaan) olin hieman tööt. Mulla vaan menee jonkin aikaa lämmetä uusille tilanteille ja siihen kun lisää huonohkon itsetunnon, niin voilá. >.< Tunnen aina olevani vaivaksi ja siks leijun näkymättömänä taustalla. sorryy........ Oikeesti haluan tutustua kaikkiin, mutta kun alan kuvitteleen, ettei kukaan halua tutustua muhun, niin... ;_; Ärsyttää, kun en pysty oleen aina oma itseni - samanlainen siis, kuin parhaiden kavereiden kanssa, eli vilkas ja puhelias tyyppi.

Toivottavasti oon kuitenkin seuraavalla kerralla enemmän mukana (jos mua vielä kelpuutetaan.) 8>

PS. Ja ei, en mä oo niin viaton, kuin jotkut ehkä luulee. ;> Oon edelleen sitä mieltä, että ne ujoimmat on kaikkein pervoimpia (tai jos ei pervoimpia, niin pervoja kuitenkin!) Aloin lämmetä sille strippipelille. 8) (<-- mikä nyt ei liittyny tähän aiheeseen mitenkään, mutta enigeis.)
Eli tämä on nyt APH-photiksen osanottajille (22 cosplayeria, 2 kuvaajaa), ja toivon kaikkien lukevan tämän, ERITYISESTI niiden jotka aikovat jäädä yöksi.

Erityistä sanottavaa seuraavista asioista:

Axis Powers Hetalia - PHOTOSHOOT
Painotan sanaa photoshoot. Nyt haluan tehdä kaikille selväksi että tämä EI ole miitti, vaan photoshoot. Jos joku ei tiedä mitä sana tarkoittaa, käytännössä ero miittiin on se, että tarkoitus ei ole pitää hauskaa ja hengata, vaan kuvata. Tietysti pidämme hauskaakin, se on erittäin tärkeää, mutta pääpaino on sillä kuvaamisella. Tarkennan: asiallisella kuvaamisella. Toivottavaa on että jokaisesta cossarista saadaan ainakin yksi edustuskelpoinen kuva, ei tungen-sormia-nenään-ja-irvistän-LOL-kuva. Kuvaajat ja cossarit, miettikää valmiiksi poseerauksia, älkääkä pelätkö nykiä photoshootissa toisia hihasta ja pyytää esimerkiksi parikuvia tai kuvaajia kuvaamaan teitä. Kyllä, meillä on pieni (suuri) kuvaajapula, mutta silti.

Näin: Momo_chan
Ja näin: winter-sleep
Ei näin: Momo_chan (Kanada: "Voi v**** XDD")
Eikä näin: Evodesu

TAPAAMINEN
On klo 11 Helsingin rautatieasemalla, puvut päällä. Tapaamme asemarakennuksessa, lähtöaikataulujen alla. Joku varmasti sanoo ettei tiedä missä tämä on - no, ei huolta. Meidät on varmasti helppo löytää. Iso ja varmasti varsin meluisa porukka univormuissa. Tulette suoraan ovista sisään kaukojunien puolelta, ja siihen jäätte.

KÄYTTÄYTYMINEN
Edellisestä pääsemmekin tähän aiheeseen mukavasti. Olen niuhottava natsi ja tiedän sen, mutta käyttäytymisestä olen nyt hyvin tarkka. Etenkin metrossa ja juna-asemalla, VOLUME DOWN. Yritetään pitää sitä äänenvoimakkuutta mahdollisimman hiljaisena, okei? Olemme kuitenkin koko ajan julkisilla paikoilla, emmekä halua häiritä muita ihmisiä turhan paljoa. Univormujen takia meitä luultavasti katsotaan jo muutenkin varsin paljon, ehkä paheksutaankin, joten muistamme ne hyvät peruskäytöstavat. Jos joku tulee kysymään mikä meitä vaivaa tai miksi hypimme kaupungilla hörhöilemässä vormuissa, ystävällisesti selitämme mitä cosplay on ja ettemme todella ole natseja / kommunisteja / etc.

YHDESSÄ PYSYMINEN
Tiedän että Helsinki on kiva ja Helsingissä on kivoja kauppoja ja matkanvarrella saattaa tulla kivoja juttuja joiden kanssa halutaan kuvata, mutta etenkin jos ette tiedä reittiä kuvauspaikalle (japanilaistyylinen puutarha, arboretum ruusutarha & Katajanokka), PYSYKÄÄ PORUKASSA. Jos missään vaiheessa kuulen että "hei insertvaltionnimihere puuttuu, kenelläkään ei ole sen numeroa" tms, alkaa keittää. Varmistakaa että numeronne on vähintään yhdellä photislaisella. Jos haluatte kuvata jonkun matkanvarrelle sattuvan jutun kanssa, huutakaa "HALT JAPANI", niin eiköhän voida kuvata. Ellei ole kauhea kiire junille, tms.

YÖPYMINEN JAPANILLA
No niin, eli se minun luonani yöpyminen. Tällä hetkellä yöpymään ovat ilmoittautuneet seuraavat: Zuve (la-ma), Nungusti (la-ti), Momo (la-ti), Mr_Prince (la-ma), _spin (ma-ti), Renodesu (la-ti), Zero-chan (la-ti). Nyt, varmistakaa päivämäärät HETI tähän merkintään.
Käyttäytyminen meillä on sitten ehdottoman hiljaista, etenkin ti-ma yönä - asutaan kerrostalokämpässä eikä äänieritykset ole mitenkään erinomaiset. Meillä ei juoda pisaraakaan alkoholia, ja jos joku polttaa niin menee pihalle polttamaan. En puutu kenenkään sauhutteluihin, mutta sisällä ja rappukäytävässä polttaminen on nounou. (Samoin suoraan mun ikkunan alla.)
Joka ikinen iikka maksaa omat iltaruokansa / lounaansa itse. Eiköhän meiltä saa aamiaisen, mutta mä oon köyhä lapsi enkä saa maksettua kahdenkymmenen ihmisen sapuskoja. Ja jokaisen joka on meille tulossa on parasta olla varautunut major epämukavuuteen ja ahtauteen. Jos omistaa oman makuupussin / makuualustan, ehdottomasti mukaan. Omat lakanat ja pyyhe on pakko olla. Jos ei ole, sitten on voi voi - ei voi käydä suihkussa ja nukkuu ilman lakanoita.
Ja meillä asuessa otatte huomioon että kämpässä meiti on pomo, ja vaikka olenkin pieni ja en-niin-uskottava, saatte kuunnella kun mä jotain sanon.

Ottakaa mukaan sen verran rahaa että saatte ruokaa ja metro- ja bussiliput maanantaina ja tiistaina edestakaisin. (Lapsi (16-vuotiaaksi asti): 1,20 e, aikuinen: 2 e, korjatkaa jos olen väärässä.)
Jos joku asia on vähääkään epäselvä, KYSYKÄÄ. Jos joku sanoo "et kertonut tästä ja tästä asiasta", vastaan tasan että "mitäs et kysynyt".

Kyllä, olen tiukkis ja ilkeä, mutta nyt ollaan armeijassa saatana.
Kiitos, ranting is over now. Romaani tuli, mutta ei voi mitään, kestäkää ja lukekaa.
Olisko kiinnostuneita tulemaan Helsinkiin päin Hetalia-photikseen elokuussa? Tarkotus olis saada hahmoja yks kappale (eli ei esimerkiks kolmea Suomea tai kahta Espanjaa, vaikka oliskin eri vaatteet) ja mahdollisimman paljon porukkaa yhteensä kasaan. Helsingissä järjestettäis, täällä kun on aika paljon mahdollisia kuvauspaikkoja. Esimerkiksi Roihuvuoren kirsikankukkapuistoa ajateltiin.
Tarkkaa ajankohtaa ei ole päätetty. Elokuussa kuitenkin, ennen koulujen alkua - mahdollisesti voitaisiin pitää vaikkapa heti Ropeconin jälkeen, niin ne jotka sinne ovat menossa eivät tuhlaisi ylimääräistä rahaa rampatessaan edestakaisin.
Muutamia ihmisiä (korkeintaan yhdeksän) voi majoittautua meille, mutta silloin pitää varautua ehdottomaan ahtauteen ja mahdollisesti epämukavuuteenkin. (Kotina toimii kerrostalokämppä, joka ei ole mitenkään loputtoman tilava.) Eli muistakaahan sitten omat lakanat / makuupussit, ja makuualustat jos jaksatte millään raahata mukana (muuten suurin osa nukkuu lattioilla). Meillä syödään aamiainen, mutta muuten maksetaan ruuat itse.
Hahmoa miettiessä kannattaa tarkistaa http://sites.google.com/site/hetaliaindexes/simple-character-introduction , ja katsoa esimerkiksi hahmon pituus - emmehän halua esimerkiksi Japanista Saksaa pidempää.

Ilmoittautumisia / kiinnostuksen osoituksia sekä kuvaajilta että cossareilta tänne tai Devaan (http://ficasahn.deviantart.com), tai vaikka tekstarilla tai livenä~

Valtio - galleria / deviantArt

Japani - Evodesu / Ficasahn
Kiina - Myde / Napilli
Venäjä - nungusti
P-Italia - sad-eyed / Hato-chan
Korea - _spin / Lefrin
Englanti - Tokushu
Ruotsi - Zuve / Zuve
Puola - Zero-chan / Zero0chan
Suomi - Renodesu (dA)
Valko-Venäjä - umiyo / umiyo
Preussi - NAOYA / Kaze--Chan
Saksa - Kaksu-
Itävalta - Sieg / Bibhururijas
Ranska - Dynsse / mechashadowc23
Tanska - Elec_ / Pahisman
Amerikka - Mr_Prince / Dukitte
Sveitsi - kiriyama
Kreikka - BiTTerBasTArd / BiTTerBasTArd
Kanada - Momo_chan
Hong Kong - sipiyu
Norja - riko
Liettua - emtzu
Itävalta - Karakuri

Kuvaamassa - recreated
Kuvaamassa - Taikasieni
Kuvaamassa - Perunaprofeetta
Kuvaamassa - Ghihihihinn-
Kuvaamassa - joku Amerikan kaveri lol

Majoituspaikoista mennyt: liikaa / 9
Zuve (la-ma), Nungusti (su-ti), Momo (la-ti), Myde, Mr_Prince (?-ma), _spin (la-su, ma-ti), emtzu (su-ti?), Kaksu- (ma-ti?), kiriyama (ma-ti?), Renodesu (la-ti?)
« Uudemmat - Vanhemmat »