IRC-Galleria

ääääääääähTiistai 03.10.2006 20:45

koeviikko:(

ja mä en vaan osaaaaaaaa.. plaaaaah..

mut hei perjantain ehkä maagisin päivä ikinä;) kaikkien prisessojen syntymäpäivä;D
joten sitten juhlitaan(:

Ja hei.. tshihiiiiiiiiii.. me mennää kesäl ulkomaille:) jeeejeeejeejeeeee.. odotan sitä niiiiiiiiin<3 mä, pauke, essi, ninni ja minna ja tietty ehkä maiju jos ehtii kiireiltää:) siit tu´lee kivaa, pitäis vissii ruveta vähä reenaa rantakuntoo varten.. eihjän täst muuten mittää tuu;D

ja sit tosiaan.. hmmm.. mielitekis kovasti mennä saloon.. juu.. sinne.. ystävät siellä<3 sinne.. täytyis varmaa kysästä vähä et millo saisin tulla jos nyt ollenkaan saan mennä:/ mut siit tulis kans kivaa:)(:

ja sit joo.. menää ehkä joulun jonneki kivaa paikkaa, lämpimää:) perinne jatkuu, viimeks oltii joulu brasilias:) nyt vois mennä samantapasee:) jooo.. mut sit uudeksvuodeks takas ja sit jonneki himomökkeilee peruspoppoonm kans:)(: juuuuu.. jonneki mis on mäki ja mis voi laskee niin sit voin työntää kallel hampaat kurkkuu ku meni morkkaa;D vaik ei tie mittää.... no ei, kai kallel on annettava anteeks, on se niin höpsö;)

mut jooo.. lauantai vietetää rattoisaa aikaa ystävien parissa ku perjantai on huono ajankohta koska valmennus o.O ja sit tulee jotai sukuvierait juhlistaa prinsessaa;)

mut joo.. nyt kohti englannin ihmeellistä maailmaa....
>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.