IRC-Galleria

TIIJJÄTTEKÖ KUULKAA!!?Tiistai 25.08.2009 17:23

mua on ruvennu aivan suunnatomasti vituttamaan tää varkauden kuntosalitarjonta. Kunnonsali ja se ihme lady line on aivan ylihinnoiteltuja ja sitten tämä uimahallin sali, kun olisi paljon kukkaroystävällisempi, niin siellä törmää aina näihin vitun muskelimasoihin jotka ähkii niissä laitteissa maksimipainojen kanssa naamat punasena.
Viimeksin kun oltiin Laurin kanssa salilla, niin sotkin ilmeisesti jonkun turhantärkeän örmyn kunto-ohjelman olemalla "väärässä paikassa väärään aikaan". Ei se siis sanonu mitään, mutta kyllä se kehon kieli puhuu puolestaan, kun toinen kävelee laitteen toiselle puolelle ja alkaa sormilla napsutella hermostuneesti ja kohta kävelee jokun toisen yhtä älykkään luokse ja jupisee jotain "kun tuo YKS on tuossa laitteessa.." En kuitenkaan omasta mielestäni viettänyt kyseisessä laitteessa kovinkaan paljon aikaa, tein muutaman sarjan ja se siitä. (no okei, tein vielä yhden ylimääräsen sarjan ihan vaan kiusallani, kun ärsytti se pistävä tuijotus "joko tulet pois"). Ois joskus vaan ihan kiva olla ihan rauhassa siellä salilla, ettei tartteis koko ajan tuntea niitä ahdistavia katseita selässään. Mua ei nimittäin vähempää vois kiinnostaa joidenkin aivot lihaksiin vaihtaneiden "viikkoohjelmat".
Eihän siinä, harrastukset kullakin, mutta se, että mun pitäis jotenkin rajoittaa omaa elämistä ja olemistani, ei käy päihinsä!


peeäs. ja itsehän olen täydellinen..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.