IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 17.08.2008 16:43

Tulee vähän myöhäs tää kirjotus, mut enivei :D

perjantain oli taiteiden yö <3
Porukas oli messis mun lisäks: Iida, Anna ja Susku <3 Laura liitty seuraan myöhemmin

About kuudelt menin iidalle. Anna ja susku oli jo siel. Juoruiltii ja meikattii sit siin, ja anna stailas mun hiukset<3 Sit seittemält lähettii kävelee keskustaan. Käytii anttilast ostaas EDii. Anna ja susku osti molemmat kaks pulloo, mie ja iida vaa yhet pullot.

Päätettii eka kävellä manskin läpi. Törmättii Iidan kaveriin Tiiaan. Juteltii sen kans, sit hokasin mun serkun Minnan siel. menin sit vähän juttelee sen kans. Sit näin rosannan siel pariin otteesee.

Sit kävästii ostaas filmtownist irttareit :D Iidan karkit makso 3,75€, Annan tasan 4€, mun 4,15€ ja suskun jotain 4,40€.

Sit mentii bellaan. Tilattii pitsat messiin. ku tultii ulos, nähtii henkka, matias, iikka ja joitaa muita. en tainnu muita tuntee. annan kans juteltii siin hetki, ja sit mentii iidan ja suskun perää.

Mentii jollee penkille syömään pizzaa. Sit sanottii aina sellasille ihmisille, jotka ohi kävellessää katto meit, et: "Ostakaa bellast hyvää pitsaa!" Pitsojen jälkee mentii takas manskille kävelee.

Sit mie näin siel mein luokkalaisen villen ja mentii sit sille juttelee. Sit se läks siit, ja myö jäätii seisoo siihe. sit susku osotti just suoraan muhun, ja sano: "Toi on varmaan homo!" Olin sillee Kiitti vaan :D

Laura laitto viestin ja sit se tuli mein kans hengaamaa. mentii museokorttelii. Siel heitettii sit palloil purkkeja kumoon. siis mie, iida ja laura heitettii. iida sai välkkyvän kaulakorun, ja mie ja laura otettii välkkyvät tekarit =D

Sit myö mentii anttilalle, ku anna tapas siel jonkun nettituttavansa. tero meni siit sit ohitte. sit me mentiin manskille. juteltii siel hetki annin kans.

Sit mie en muista oikee mitään muuta :D muistan vaa, et ostin mustat pörrökäsiraudat :D ja et me mentii takas iidalle jossain vaihees. En muista kotimatkast hevon helvettii :D sit muistan sen, et kävin nukkumaa :D

Oli kivaa murut<33

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.