IRC-Galleria

[kirsten]

[kirsten]

aika läppä tää :D

Mèxico, ohi on...Maanantai 29.12.2008 19:11

Nöyyy ! Mata fakas, nyt piti tulla takas...

Eli;
Oli iha vitu paras matka, oli hyvää ruokaa, juomaa ja palveluit. Eka viikko meni sillee tutustues ja pelate lenttist :) Tutustuin uusii ihmisiin taas kerran ; ) Ja oli nii vitu rentoi kaikki <3 Ohjelmaa, pelei ja tanssei oli nii vitusti etten ehtiny ees kaikkii, mut parhaisii kummiski ;) Pelattii pal Pentankiiiiiiii Canadalaisten kaa, oli nii vitsi rentoi tyyppei ;: )

Toka viikko oli toisteks paras ; ) ihmiset rupes tuntee enemmä, ja sit kaikki työntekijät jo eka viiko lopulla; " Hola, Christiaan! " : ) Käytii kaikki rannat ja uima-paikat läpi taas vaihteeks, ja en rusketu ollenkaa, on homo iho, se vaa palaa :( ostin paljon paikallist purkkaa : ) vitu hyvää. Kuvasin kans sit paljon kaikkii juttui tällee..

:) Entertainment Crew oli iha vitu paras <3 : ) Ne tykkäs kiusaa mua, ainaki jotkut ; ) ja sit ne opetti mul hyöty-meksikoo :D mm " Hyvännäkönen mimmi " yms ; ) Sit mul opetettii tanssei ja espanjan numeroit ja et miten tehää Tequila drinkki ja tulinen Nacho kastike :DDD yay.

Kolmas viikko oliki sit lähes paras viikko : ) , Osallistuin Jouluolympialaisiin ja voitettiin se D: olin iha vitu paras ;DDDD Sit jouluna oli vähä kaikki sekasi, paljastus seuraavaa päivänä et olin menny huutaa jollekki likal et MERRY CHRISTMAS sullekki ! :DD ja sit pari pv myöhemmi se tuli et; " voisiks sä sanoo viel kerran sen hyvää jouluu, ku se kuulosti nii vitu siistilt " otti kameran ja videokuvas sen :DDD olin et wtf :DDD sitte, olin iha vitu surullinen ku piti lähtee pari pvn pääst, ni sit päätin voittaa muutamat palkinnot ja mennää tansssiii lissää :DD

Tiivistyksen vois sanoo, et matka oli iha vitu Mr. Perfect, paras tähä asti : ) Aha Ahaa, Miss you peopleee <33333

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.